Viktigt meddelande1

Fritidsgård, ungdomsgård

I kommunen finns två fritidsgårdar, en i Båstad och en i Förslöv. Till våra verksamheter är ungdomar från årskurs 7 till och med det året man fyller 19 år välkomna för att träffas, umgås och delta i våra aktiviteter.

Musteriet i Båstad

Välkommen till oss på Musteriet! Vi är en fritidsgård som ligger i centrala Båstad, ett stenkast från Torget Lyckan.

Musteriet är skapat av ungdomar, för ungdomar. Här råder en lugn och trivsam miljö - en positiv atmosfär. Hos oss finns det mycket att hitta på - både inne och ute. Ute på gården kan du bland annat spela basket och i lokalerna ryms bland annat olika dator- och tv-spel, musikrum, filmrum, biljardbord och pingisbord.

På Musteriet erbjuds även möjlighet till utlån av utrustning, som exempelvis skateboard med mera. Kontakta fritidsledarna för mer information.

Här råder nolltolerans mot alkohol och droger samt alla former av kränkande behandling. Hos oss ska alla känna sig trygga och sedda.

Musteriet är öppet vardagar under läsåret samt under lov men är stängt under sommarlovet. Håll utkik på sociala medier där vi informerar om aktiviteter och avvikande öppettider.

Musteriet

Musterivägen 4, Båstad

Öppettider på Musteriet

Måndag 14.00 – 18.00
Tisdag 14.00 – 18.00
Onsdag 14.00 – 21.00
Torsdag 14.00 – 21.00
Fredag 14.00 – 23.00

Ungdomens hus i Förslöv

Välkommen till Ungdomens Hus i Förslöv – du hittar oss i samma lokaler som Förslövs skola.

Hit kan du komma för att umgås med nya och gamla vänner, delta i olika aktiviteter eller lära dig något nytt och utvecklas tillsammans med andra. Stämningen hos oss är glad, engagerande och levande. Här råder nolltolerans mot alkohol och droger samt alla former av kränkande behandling. Hos oss ska alla känna sig trygga och sedda.

Ungdomens Hus i Förslöv är öppet på vardagar samt under loven, men är stängt under hela sommarlovet. Håll utkik på sociala medier där vi informerar om aktiviteter och avvikande öppettider.

Ungdomens hus

Bokesliden 20, Förslöv

Öppettider på Ungdomens Hus

Måndag 14.00 -18.00
Tisdag 14.00 – 18.00
Onsdag 14.00 – 18.00
Torsdag 14.00 – 21.00
Fredag 14.00 – 23.00

Följ oss i sociala medier

 

 

Hjälpte informationen på sidan dig?

Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre.

Vi har ingen möjlighet att återkoppla på dina synpunkter.


Senast uppdaterad: