Viktigt meddelande1

Fiskebyns förskola

Välkommen till Fiskebyns förskola i Torekov – nära hav, strand och vacker natur. Vår förskola består av två avdelningar, Snäckan och Blåmusslan.

Fiskebyns förskola ligger mitt i Torekov, nära både hav och skog. Vår fina utegård rymmer stora och härliga lekytor. På Fiskebyns förskola sätts leken i centrum och tillsammans bygger vi upp lärmiljöer som inbjuder till nyfikenhet och skapande. Med trygghet och glädje lägger vi grunden för ett livslångt lärande.

Förskolan består av två avdelningar, en för de yngre barnen (Snäckan) och en för de äldre barnen (Blåmusslan). På förskola arbetar ett gäng erfarna och kompetenta pedagoger med att göra vistelsen för alla barn på förskolan till en lärorik och inspirerande vardag, bland annat genom temainriktat arbete. Genom att arbeta temainriktat skapar barnen nya kunskaper och erfarenheter tillsammans med pedagogerna. Barnens erfarenheter, deras nyfikenhet och deras lust att lära tas tillvara och utmanas vidare.

Maten levereras från köket på Strandängsskolan och serveras sedan i förskolans matsal.

I samma byggnad som förskolan finns ett bibliotek och på andra sidan skolgården har vi tillgång till en gymnastiksal.

Trygg introduktion

Vi lägger stor vikt vid inskolningarna för att skapa trygghet hos barnen och erbjuder ett inskolningssamtal med föräldrarna innan inskolningen börjar.

Pedagogisk dokumentation

Barnens lärande dokumenteras löpande i lärloggar på både grupp- och individnivå på lärplattformen. Vi dokumenterar också tillsammans med barnen på avdelningarna för att hålla våra teman eller projekt levande under hela dagen.

Kontakta oss

Besöksadress

Hanneborgsvägen 2, Torekov

Rektor

Camilla Johansson
Telefon: 0431-773 59
E-post: camilla.johansson1@bastad.se

Skoladministratör

Annika Overby
Telefon: 0431-771 34
E-post: annika.overby@bastad.se

Avdelningar

Snäckan
Telefon: 0431-773 53

Blåmusslan
Telefon: 0431-772 59

 

 

Hjälpte informationen på sidan dig?

Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre.

Vi har ingen möjlighet att återkoppla på dina synpunkter.


Senast uppdaterad: