Viktigt meddelande1
Kulturskolans personal

Välkommen till Kulturskolan!

Kulturskolan i Förslöv erbjuder kurser i sång, teater, dans och musik för barn och ungdomar 6 – 20 år som bor i Båstads kommun.

Kulturskolan är en del av kommunens verksamhet och finns till för att ge barn och unga meningsfulla kultur- och fritidsaktiviteter. Målet är att inspirera, motivera och utveckla sång, musik, dans och dramaintresset hos barn och ungdomar. Som elev får du delta i undervisningen ett läsår efter det att du gått ut gymnasiet.

Det krävs ingen förkunskap för att få delta i Kulturskolans kurser. Varje elev får chansen att utvecklas efter sina förutsättningar så långt det är möjligt. Vi strävar efter att det ska finnas något för alla – kolla in våra kurser för att se vilken som passar just dig.

Kulturskolan

Bokesliden 20, Förslöv

Kulturskolans lokaler ligger i Förslöv. Här har vi det mesta av vår verksamhet men vi har även viss undervisning i Båstad.

Du har lektion en gång i veckan. Inför konserter och föreställningar genomförs ibland extrarepetitioner. Läraren kommer att informera om detta i god tid. Tid för individuell lektion i instrument och sång kommer du överens om tillsammans med din lärare inför varje termin.

 

 

Hjälpte informationen på sidan dig?

Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre.

Vi har ingen möjlighet att återkoppla på dina synpunkter.


Senast uppdaterad: