Viktigt meddelande1

Praktik och arbetsträning

Här finns information om arbetspraktik för dig som är arbetssökande och som vill ha hjälp och stöd för att kunna etablera dig på arbetsmarknaden.

Vägen till ett jobb är inte alltid spikrak. På avdelningen för arbete och integration arbetar vi med att underlätta för dig att komma i arbete. Du som är inskriven hos Arbetsförmedlingen eller har ekonomisk bistånd via individ och familjeomsorgen kan bli anvisad till oss.

Stöd till dig som söker arbete

Ibland behöver man prova nya vägar - kanske praktisera eller delta i ett projekt. Vi kan hjälpa dig till en egen lösning för att du ska komma vidare mot dina mål. Vägledning, arbetsträning och praktik kan vara vägen dit.

Vårt uppdrag är att samordna insatser för dig som söker arbete genom att exempelvis erbjuda praktikplatser, anställningar med bidrag och fungera som en länk mellan dig och arbetsgivare i vår kommun.

Vi erbjuder stöd till dig som är mellan 16 - 66 år. För att bli inskriven hos oss och ta del av våra aktiviteter behöver du först vara inskriven på Arbetsförmedlingen eller på individ- och familjeomsorgen i Båstads kommun.

Hur gör jag för att ta del av stödet?

Prata med din handläggare på Arbetsförmedlingen eller kontakta individ och familjeomsorgen. Om du inte är inskriven hos dem så kan kommunens studie- och yrkesvägledare hjälpa dig.

 

 

Hjälpte informationen på sidan dig?

Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre.

Vi har ingen möjlighet att återkoppla på dina synpunkter.


Senast uppdaterad: