Viktigt meddelande1

Ansök och säga upp plats

Här hittar du information om regler samt hur du ansöker om plats och hur du säger upp din plats på Kulturskolan. Som elev får du delta i undervisningen ett läsår efter det att du gått ut gymnasiet.

Du som är mellan 6 och 20 år är välkommen att söka de kurser som är för din ålder.

Ansök om plats

Du måste vara folkbokförd i Båstads kommun för att få ansöka om plats på Kulturskolan.

När du blivit erbjuden en plats och tackat ja, får du chans att prova din kurs under två veckor. Därefter blir anmälan bindande och du som vårdnadshavare debiteras för full kursavgift om du inte avanmält platsen för ditt barn.

Avanmälan och återanmälan

Meddela din kurslärare eller mejla Kulturskolan i god tid om du vill säga upp ditt barns plats. Du mejlar till kulturskolan@bastad.se.

Elever som redan är anmälda till någon av Kulturskolans verksamheter och som vill behålla sin kursplats inför nästa läsår behöver inte göra någonting. En återanmälan sker automatiskt inför kommande termin.

Vill du ha ett samtal kring behov och önskemål innan anmälan är du välkommen att kontakta Kulturskolan.

Barn i behov av särskilt stöd

Kulturskolan är för alla och vi försöker hitta lösningar som passar alla barn och unga. För att lyckas så bra som möjligt med undervisningen vill vi gärna ha hjälp och tips av dig och din familj om just dina förutsättningar och önskemål. Ta gärna kontakt med oss innan anmälan för rådgivning.

 

 

Hjälpte informationen på sidan dig?

Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre.

Vi har ingen möjlighet att återkoppla på dina synpunkter.


Senast uppdaterad: