Viktigt meddelande1

Ängsbyns förskola

Välkommen till Ängsbyns förskola som ligger centralt i Förslöv. Förskolan är omgiven av en inspirerande miljö och en plats där lek, lärande och gemenskap står i fokus.

På Ängsbynd förskola finns tre avdelningar med plats till cirka 54 barn. Vår förskola har ett eget kök där vår dedikerade kock skapar näringsrika måltider för frukost, lunch och mellanmål. Vi tror på att måltiderna är en viktig tid för gemenskap och välbefinnande.

Lekfullhet och utforskande

Vi strävar efter att vara en inkluderande plats där alla känner sig välkomna och delaktiga. Lekfullhet och utforskande genomsyrar vår verksamhet. Vi skapar en miljö där barnen känner tillit till sig själva och andra.

Projektarbete och inspirerande miljöer

På Ängsbyns förskola är varje barn, stort som smått, en del av spännande projektarbeten. Dessa projekt skapar nya kunskaper och erfarenheter tillsammans med pedagogerna och andra barn. Vi erbjuder en dynamisk och föränderlig miljö, inomhus och utomhus, som inbjuder till upplevelser, skapande, lek och lärande. Vi sätter leken i centrum och bygger tillsammans upp lärmiljöer som inspirerar nyfikenhet och kreativitet.

Kontakta oss

Besöksadress

Langetoftsvägen 10, Förslöv

Rektor

Maria Tobiasson
Telefon: 0431-773 32
E-post: maria.tobiasson@bastad.se

Skoladministratör

Annika Overby
Telefon: 0431-771 34
E-post: annika.overby@bastad.se

Avdelningar

Myran
Telefon: 0431-773 34

Fjärilen
Telefon: 0431-773 36

Humlan
Telefon: 0431-773 33

 

 

Hjälpte informationen på sidan dig?

Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre.

Vi har ingen möjlighet att återkoppla på dina synpunkter.


Senast uppdaterad: