Viktigt meddelande1

Östra Karups förskola

Välkommen till Östra Karups förskola som ligger vid Hallandsåsens sluttning. Vår filosofi är att md tryghet och glädje lägger vi grunden för ett livslångt lärande.

Östra Karups förskola består av fem avdelnignar och vi har plats för cirka 90 barn. Vår förskola välkomnar ditt barn till ljusa och fina lokaler, där en spännande lärmiljö möter dem. Torget, vår gemensamma mötesplats, är hjärtat där barnens lärande och utforskande växer.

Förskolan ligger vid Hallandsåsens sluttning med bekväm närhet till E6:an och tågstationen, vilket ger en smidig pendlingsmöjlighet.

Nära till naturen

Vi har en stor utemiljö som ger barnen möjligheter för lek, rörelse och utforskande. I den vackra bokskogen som ligger precis intill kan barnen undersöka och utforksa naturen och närmiljön. Vi fokuserar på språkutveckling och använder Friendy, en speciell pedagogik, i vårt värdegrundsarbete "alla barns lika värde".

Samarbete för barnets utveckling

Vi prioriterar samarbetet mellan förskola och hem. Det inkluderar nära introduktion, öppen dialog vid lämning och hämtning, dokumenterad verksamhet på Unikum, samt utvecklingssamtal, föräldraråd och möten. Vi är också en övningsförskola med regelbundna besök av förskollärarstudenter från Högskolan i Halmstad, vilket berikar vår verksamhet.

Kontakta oss

Besöksadress

Gnejsvägen 5, Östra Karup

Rektor

Ann Heidenberg
Telefon: 0431-772 67
E-post: ann.heidenberg@bastad.se

Skoladministratör

Cecilia Cederlöw
Telefon: 0431-771 38
E-post: cecilia.cederlow@bastad.se

Avdelningar

Vintergatan
0431-777 83

Planeten
0431-773 52

Månen
0431-777 85

Stjärnan
0431-773 57

Solen
0431-773 51

 

 

Hjälpte informationen på sidan dig?

Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre.

Vi har ingen möjlighet att återkoppla på dina synpunkter.


Senast uppdaterad: