Viktigt meddelande1

Hemmeslövs förskola

Välkommen till Hemmeslövs förskola – nära natursköna områden som skog och hav! Vår förskola består av fyra avdelningar och vi finns på området Tuvelyckan, nära Båstads station.

Hemmeslövs förskola består av fyra avdelningar fördelade på två plan. Två avdelningar med yngre barn, Solstrålen och Månskenet, samt två avdelningar med äldre barn, Regndroppen och Snöflingan. Förskolan har plats för 72 barn.

Vår förskola ligger strategiskt med närhet till underbara naturområden med skog och hav. Detta ger barnen upplevelser och stora möjligheter till omväxlande undervisning.

Så arbetar vi

På Hemmeslövs förskola arbetar vi med åldersindelade grupper och alla avdelningar arbetar utifrån barnens intresse. Vår mat levereras från köket på Strandängsskolan.

Övningsförskola till Högskolan i Halmstad

Hemmeslövs förskola är en övningsförskola som samarbetar med Halmstad Högskola. Det innebär att vi regelbundet har förskollärarstudenter på verksamhetsförlagd utbildning.

Trygg introduktion

Under introduktionen för nya barn är vårdnadshavare med barnet i början, för att både barn och vårdnadshavare ska lära känna oss pedagoger och de andra barnen på avdelningen. Dagarna på förskolan blir successivt längre under introduktionsperioden för att bygga upp en trygghet hos barnet.

Pedagogisk dokumentation

Pedagogisk dokumentation av barnens utveckling och lärande gör vi på lärplattformen Unikum. Där kan vårdnadshavare tillsammans med sina barn följa barnens utveckling.

Kontakta oss

Besöksadress

Semaforvägen 21, Båstad

Rektor

Ann Heidenberg
Telefon: 0431-772 67
E-post: ann.heidenberg@bastad.se

Skoladministratör

Cecilia Cederlöw
Telefon: 0431-771 38
E-post: cecilia.cederlow@bastad.se

Avdelningar

Solstrålen
Telefon: 0431-772 38

Månskenet
Telefon: 0431-772 39

Regndroppen
Telefon: 0431-772 40

Snöflingan
Telefon: 0431-772 43

 

 

Hjälpte informationen på sidan dig?

Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre.

Vi har ingen möjlighet att återkoppla på dina synpunkter.


Senast uppdaterad: