Haga park särskilt boende

Haga park

Välkommen till Haga Park som ligger i vackra Förslöv. Här är det nära till både skog och hav. Vi har dessutom en vacker trädgård där du kan promenera eller njuta av utsikten. Boendet är riktat till dig som inte längre klarar av att bo på egen hand.

Boendemiljö

På Haga Park har varje lägenhet har egen toalett med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns ett pentry med kylskåp och mikrovågsugn. Det finns en höj- och sänkbar säng i varje lägenhet, i övrigt möblerar du med dina egna möbler och saker.

Vi har gemensamma utrymmen som kök, matsal och allrum. Vi har också en stor balkong på varje våningsplan med utsikt över trädgården. Haga Park omringas av en vacker trädgård.

Aktiviteter

Vi vill att du ska ha en meningsfull vardag utifrån dina intressen. Därför erbjuder vi gemensamma dagliga aktiviteter och social samvaro. Det kan till exempel vara utevistelse, biokvällar, bingo och träningsaktivitet. Utöver det vi presenterar i vårt veckoschema gör vi även spontana aktiviteter. Ibland pysslar vi, baka, lyssna på musik, promenerar, pusslar eller spelar spel.

Måltider

Här på Haga Park serverar vi god, vällagad och näringsrik mat. Maten kommer från ett tillagningskök i Båstad. Vi tillagar så mycket som möjligt från grunden av råvaror med god kvalitet. Vi värnar om att servera svenskt, ekologiskt, närodlat och efter säsong.

Omsorgspersonalen på respektive våning ordnar frukost, mellanmål och vi bakar till eftermiddagsfikan, samt serverar tillbehör. Du kan välja att äta i din lägenhet eller i den gemensamma matsalen. Måltidsstunden är en viktig del av dagen och vi gör allt för det lilla extra.

Personal

Hos oss finns personal tillgänglig dygnet runt. Arbetsterapeut och fysioterapeut besöker boendet varje vecka och utifrån behov. Sjuksköterska finns tillgänglig dagtid måndag till fredag. Kvällar, nätter och helger finns möjlighet för personal att tillkalla sjuksköterska vid behov. Läkare finns knuten till boendet.

Du kommer att erbjudas en egen kontaktperson i personalgruppen. Kontaktpersonen ska se till att du får den hjälp du behöver på det sätt ni kommit överens om. Kontaktpersonen kan hjälpa dig med att boka tid hos till exempel frisör och fotvård och har kontinuerlig kontakt med närstående om så önskas.

Har du synpunkter?

Om du har synpunkter på det stöd du får, tala i första hand med personalen eller ansvarig för verksamheten. Det går också bra att lämna dina synpunkter via vår synpunktsblankett. Du hittar blanketten i din omvårdnadspärm samt vid entrén till huset. Det går också bra att lämna dina synpunkter på annat sätt.

Fakta om boendet

Fakta om boendet

Antal lägenheter

48

Antal avdelningar

4

Storlek på lägenheterna

34 kvadratmeter

Kontakta Haga Park

Adress

Linvägen 1, 26973 Förslöv

Enhetschef

Telefon: 0431-773 02

Avdelningar

Basilikan
Telefon: 0431-773 15

Timjan
Telefon: 0431-772 83

Salvian
Telefon: 0431-773 16

Myntan
Telefon: 0431-773 17

 

 

Hjälpte informationen på sidan dig?

Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!Captcha * (obligatorisk)

Senast uppdaterad: