Click to listen highlighted text!

Vi söker dig som vill driva/utveckla Malens minigolfbana i Båstad

Senast ändrad: 14 okt, 2020

Malens minigolfbana ligger vid havet mellan parkeringen och Malenskogen och bredvid Malenbadet i Båstad. Ytan är ca 2000 kvm och på anläggningen finns det 18 hål (som tillhör tidigare hyresgäst). Till anläggningen hör en kiosk om ca 10 kvm där det finns el och vatten. Dessutom finns det en biljettbod om ca 6 kvm.

Krav från oss är att minigolfbanan har öppet för allmänheten från minst 1 juni – 31 augusti varje år.

Hyresavtalet sträcker sig från 1 januari 2021 fem år framåt till och med den 31 december 2025. Ring eller maila 0431 – 770 26, mia.lundstrom@bastad.se för att få en kopia av hyresavtalet.

Vi önskar att ni tillhandahåller en modern minigolfbana, gärna äventyrsgolfbana.

Vi vill att ni som är intresserade att hyra minigolfbanan skickar in ett koncept som beskriver hur ni har tänkt att lägga upp verksamheten och hur ni har tänkt er att utveckla verksamheten.

Vi förbehåller oss rätten att fritt välja hyresgäst.

Vi kommer att göra en rutinmässig kreditupplysning på blivande hyresgäst. Upplysningen får inte visa på betalningsanmärkningar, skulder eller andra för hyran negativa referenser.

För mer information och bokning av visning, kontakta fastighets- och fritidschef Hans Paganus, tel 0431 – 772 14, hans.paganus@bastad.se.

Vi vill ha in er intresseanmälan till Båstads kommun, Hans Paganus, 269 80 BÅSTAD senast fredagen den 13 november och märk kuvertet med “Minigolf Malen”.

 

Kontakt

Kundcenter
Telefon 0431-770 00

Båstads kommuns kundcenter är din väg in i alla dina ärenden. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!
Mer information

Skicka meddelande till kommunen

Lämna felanmälan

Lämna synpunkter

E-tjänster och blanketter

Besök oss
Vångavägen 2, 269 80 Båstad

Click to listen highlighted text!