Click to listen highlighted text!

Vem vill du nominera till Båstads kommuns Integrationspris 2018?

Senast ändrad: 4 jun, 2019

Nu har nomineringsperioden startat för Båstads kommuns Integrationspris! Priset syftar till att uppmärksamma goda krafter som arbetar för inkludering i Båstads kommun. Nu har du möjlighet att nominera den eller de som du tycker förtjänar att uppmärksammas för sina insatser på området. Pristagaren kan exempelvis vara en privatperson, ett företag, en förening eller ett nätverk. Sista anmälningsdag för nominering är 31 januari, 2019.

För att vara en kandidat behöver följande kriterier uppfyllas:

  • Insatsen/aktiviteten/arbetet ska ha genomförts i Båstads kommun.
  • Insatsen/aktiviteten/arbetet ska ha gjort en positiv skillnad i vardagen, vid ett särskilt tillfälle eller mer långsiktigt för en minoritetsmålgrupp som bor i kommunen.
  • Insatsen/aktiviteten/arbetet ska ha bidragit till att skapa ett mer inkluderande Båstad.

Pristagaren får 5000 kr att donera till valfri ideell förening som arbetar med att skapa delaktighet och gemenskap i Båstads kommun.

Ansökning

Alla har rätt att nominera kandidat till Integrationspriset. Blankett hittar du här på webben. Sista anmälningsdag är 31 januari, 2019. Ifylld ansökan skickas till Båstads kommun, 269 80 Båstad. Märk kuvertet med Integrationspriset. Du kan även maila ansökan till nike.sandberg@bastad.se

Nominering till Integrationspriset 2018

 

Click to listen highlighted text!