Ung i kommunen

Det finns många saker att hitta på för dig som är ung – det är bara du och dina intressen som styr! Du kan besöka en mötesplats, fritidsgård eller evenemang och mycket annat. På den här sidan har vi samlat information till ungdomar som bor i Båstads kommun, främst i åldrarna 10–19 år.

Fritidsgårdar i Båstad och Förslöv

I Båstads kommun finns det två fritidsgårdar. I Båstad finns fritidsgården Musteriet och i Förslöv finns Ungdomens Hus (UH). Till verksamheterna är ungdomar välkomna från årskurs 7 upp till och med det året man fyller 19 år. Hit kan ungdomar komma för att mötas och umgås.

Musteriet i Båstad och Ungdomens Hus i Förslöv håller öppet på vardagar och lov men håller stängt under sommarlovet. Håll utkik på sociala medier där verksamheterna informerar om aktiviteter och avvikande öppettider.

På fritidsgårdarna råder nolltolerans mot alkohol och droger samt alla former av kränkande behandling. Hos oss ska alla känna sig trygga och sedda.

Hitta aktiviteter i evenemangskalendern

I kommunens aktivitetskalender/evenemangskalender hittar du många olika aktiviteter för dig som är ung i Båstads kommun – både under lov och terminer. Vi fyller på evenemangskalendern med aktiviteter löpande – så håll utkik så att du inte missar något skoj!

Aktiviteter för unga på biblioteken i kommunen

Biblioteken i Båstads kommun arrangerar olika aktiviteter för både barn, unga och vuxna. I deras kalender kan du hitta aktiviteter både i din hemkommun men också i de orter som ingår i Familjen Helsingborg.

 

 

Hjälpte informationen på sidan dig?

Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!Captcha * (obligatorisk)

Senast uppdaterad: