Aktivitetsrundor

Aktivitetsrundorna består av olika slingor längs ett motionsspår eller i annan naturskön miljö. Utmed slingorna finns skyltar med olika utmaningar.

Varje övning har olika svårighetsgrader och passar både barn och vuxna. Alla övningar kan ses på film och nås via en QR-kod på skyltarna.

En belyst slinga i malenskogen med tillhörande utegym. Här kan du gå, springa eller styrketräna. Aktivitetsrundan finns längs med spåret. Här kan du träna och utföra fysiska övningar i din egen takt. På varje skylt finns två olika övningar, en för barn och en för vuxna. Anpassa övningarna efter dina förutsättningar och möjligheter.

Hitta hit: Parkering vid Malens utebassänger, start vid utegymet på Malen.

Längd: 1,2 kilometer

Slingan startar vid gympahallen vid Förslövs skola. En härlig slinga i en mysig skog som dessutom har ett elljusspår.

Hitta hit: Parkering vid skolbibilioteket i Förslöv.

Längd: 0,7 kilometer

Start och mål är vid parkeringen vid banvallen i Grevie. Rundan är cirka 1,2 kilometer och går en bit längs banvallen mot Förslöv. Sedan viker den av ner mot Grevie by genom ett bostadsområde varvat med lite skogsvägar. Sista skylten är nästan framme vid Banvallen igen där målet är.

Hitta hit: Banvallens parkering, Grevie

Längd: 1,2 kilometer

Rundan innehåller åtta skyltar. På varje skylt finns två övningar. En med sittande övningar och en för stående. Övningarna tränar igenom hela kroppen men inga hopp eller markliggande rörelser.

Hitta hit: Rundan kan startas från två håll, från Örebäcksvallen och från Amorosavägen.

Det går bra att parkera vid Örebäcksvallen samt vid Lyckantorget.

Längd: 450 meter

Aktivitetsrundan ligger i den vackra bokskogen på Hallandsåsens nordsluttning och är cirka 2 kilometer lång. Du hittar hit genom att köra in på Månstensvägen och hela vägen upp till en liten parkering. Titta upp till höger för att hitta början på slingan.

Hitta hit: Månstensvägen - högst upp på parkeringen.

Längd: 2 kilometer

Aktivitetsrundan börjar vid strandpromenaden som ligger nära parkeringen vid Strandridaregatan i Torekov. Slingan går en bit på Skåneleden mot Båstad och sedan slingrar den sig in i Strandparkskogen.

Hitta hit: Parkering vid Strandridaregatan i Torekov. Första skylten är på Strandpromenaden som ligger nära parkeringen.

Längd: 1,2 kilometer

Aktivitetsrundans start och mål är vid Nya Västra Karups skola. Du kan även parkera vid Västra Karups kyrka och gå mot cykelvägen förbi kyrkogården.

Rundan är 1,3 kilometer lång. Följ vita pilar.

Hitta hit: Start och mål är nedanför Västra Karups skola vid cykelbanan.

Längd: 1,3 kilometer

 

 

Hjälpte informationen på sidan dig?

Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!Captcha * (obligatorisk)

Senast uppdaterad: