Click to listen highlighted text!

Golfbanor

Senast ändrad: 27 nov, 2019

Bjärehalvön är en självklar destination för många golfare och här har banorna öppet i stort sett året om. Sommargreenerna öppnar ofta mycket tidigt på våren – om de ens varit stängda. Banorna är av absolut toppklass och du kan nå 117 hål inom 11 minuter.

Bjäre Golfklubb
Bjäre Golfklubb är en 18-hålbana som ligger strax utanför Båstad. Speciellt med Bjäre Golfklubb är utsikten som sträcker sig över Skälderviken och Kullaberg. Fairways smyger sig fram längs Bjäres mjuka kullar och flera av  hålen är dessutom en utmaning för dig med lågt hcp. Anläggningen har även hotellrum att erbjuda.

Båstad Golfklubb
På Båstad Golfklubb kan du spela golf med hög klass. Banan kännetecknas av en intressant arkitektur och en fantastisk utsikt över Laholmsbukten. Båstad Golfklubb har blivit en favorit hos många golfspelare. Golfklubben kan stoltsera med Sveriges näst äldsta 18-hålsbana och den nya 18-hålsbanan är av mästerskapskaraktär där internationella tävlingar hålls. Banan ställer krav på hög prestation.

Sönnertorps Golfklubb
Sönnetorps Golfklubb är belägen mitt på Bjäre och är av medelsvår karaktär. Till klubben är alla välkomna att pröva på att spela golf. Du måste ha någon med dig som har 36 i handikapp eller lägre i bollen. Sönnertorps Golfklubb kan stoltsera med havsutsikt från Halmstad till Kullaberg och en öppen landskapsstruktur. Banan är en 12-håls bana och klubben har en drivingrange av hög klass. Inomhushall för golfträning ca 200 kvm med stor puttinggreen, närspelsområde och golfsimulator integrerad med jaktsimulator.

Torekovs Golfklubb
Torekovs Golfklubb är en av de äldsta i landet. Längst ut på Bjärehalvön och med utsikt över Kattegatt har man spelat golf sedan 1924. Banan är en klassisk seaside/links-bana och dess karaktär bjuder på stor variation i spelsituationer. Att behärska olika typer av slag blir därför en viktig ingrediens för att möta banans utmaningar. Torekovs Golfklubb är öppen nästan året runt beroende på väder och vind. Banan har 18-hål.

Åkagårdens Golfklubb
Åkagårdens Golfklubb ligger på vackra Bjärehalvön mellan Grevie och Förslöv, ca 7 km från Båstad. Golfbanan på 18 hål är öppen och ligger i ett kuperat landskap med utsikt över Skälderviken och Hallandsåsen. På Åkagårdens golfklubb är det möjligt att spela vintergolf.

Äppelgårdens Golfklubb
På Äppelgårdens Golfklubb spelar du golf mitt i en äppelodling. Golfbanan är på 18 hål i en unik miljö med skiftande karaktär. Banan karaktäriseras av kvalité som inbjuder till precisionsspel. Banan ligger strax utanför Båstad tätort. Det finns även möjlighet till boende på Äppelgårdens Golfklubb.

Mer information hittar du på sidan GOLFKARTAN. Här finns alla golfbanor i Båstads kommun.

Kontakt

Kundcenter
Telefon 0431-770 00

Båstads kommuns kundcenter är din väg in i alla dina ärenden. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!
Mer information

Skicka meddelande till kommunen

Lämna felanmälan

Lämna synpunkter

E-tjänster och blanketter

Besök oss
Vångavägen 2, 269 80 Båstad

Click to listen highlighted text!