Click to listen highlighted text!

Sportbanken – gratis möjlighet att låna utrustning

Senast ändrad: 24 feb, 2022 | Nyhet

Genom Sportbanken kan du låna gratis utrustning för idrott och friluftsliv. Du bokar enkelt utrustningen via en e-tjänst och sen hämtar du den vid ett utlämningsställe. Sportbanken är ett samarbete mellan Båstads och Höganäs kommun.

Du kan låna gratis utrustningen via kommunens e-tjänst. E-tjänsten funkar som en ”webshop” där du beställer det du önskar låna. Du får ett meddelande när du sen kan ta dig till ett utlämningsställe för att hämta din beställning. Utlämningsställen finns i både Höganäs och Båstads kommun. I Båstad hämtar du din utrustning på kommunhuset.

E-tjänsten uppdateras i takt med att mer material kommer in. Hittar du inte det du söker kan du alltid skicka en förfrågan via e-tjänsten så ska vi se om vi kan hjälpa dig.

Gå direkt in och boka utrustning via Höganäs kommuns e-tjänst: https://minasidor.hoganas.se/sportbanken

 

Skänk utrustning till Sportbanken

Det går också bra att skänka utrustning till Sportbanken genom att lämna vidare sportprylar och utrustning som ändå bara ligger hemma och samlar damm. På NSRs återvinningscentraler i Ängelholm och Höganäs kan du kostnadsfritt lämna in idrottsutrustning. Ta kontakt med personal på respektive återvinningscentral för hjälp.

Läs mer om sportbanken på www.bastad.se/sportbanken

Click to listen highlighted text!