Click to listen highlighted text!

Sommar i Båstad 2022

Här har vi samlat allt du behöver känna till för en riktigt härlig sommar i Båstad. Välkommen till Båstad och Bjärehalvön!
Olika sportredskap

Sommarlovsaktiviteter

Under sommaren arrangerar vi aktiviteter som vänder sig till barn och ungdomar i Båstads kommun. Allt är gratis, men några aktiviteter behöver du anmäla dig till. Tänk på att det är först till kvarn som gäller.

Olika sportredskap

Leder och motionsslingor

Båstad och Bjärehalvön erbjuder ett vidunderligt vackert landskap som bjuder dig på både energikrävande backar på Hallandsåsen och lättare sträckor på små slingrande stigar och vägar.

Olika sportredskap

Aktiviteter

Båstad erbjuder fantastiska möjligheter för dig som vill vara aktiv. Vill du hellre njuta på spa, shoppa eller ta del av konst och kultur är möjligheterna många.

Olika sportredskap

Hjälp oss att bli bättre!

Har du tankar och funderingar på hur Båstads kommun kan bli bättre? Här kan du lämna både förslag, beröm och klagomål på våra verksamheter. Tack för att du hjälper oss att bli ännu bättre!

Olika sportredskap

Badplatser i kommunen

I Båstad och på Bjärehalvön är havet nära oavsett var vi befinner oss. Ta ett bad från en av våra bryggor eller utmana dig själv och hoppa från en klippa. Föredrar du en sandstrand finns här många att välja bland.

Olika sportredskap

Utegym

Sugen på att träna utomhus? I Båstad finns utegym runt om i kommunen som är utrustade med olika träningsredskap. Utegymmen är öppna dygnet runt. Alla är välkomna att träna här och det kostar ingenting.

Olika sportredskap

Evenemang

Sportevenemang, konserter, festivaler och kultur. I Båstad finns mycket att välja på. Håll koll på sommarens höjdpunkter i evenemangs-kalendern. Vad vill du uppleva?

Olika sportredskap

Felanmälan

Har du upptäckt något som behöver åtgärdas? Det kan till exempel handla om fel på kommunens lekplatser, gator eller badplatser. Anmäl direkt via webben eller via appen Felanmälan Båstads kommun.

Olika sportredskap

Malenbadet i Båstad

Ta med hela familjen till Malenbadet i sommar! Hos oss kan du åka vattenrutschkanor, bada i bubbelfontäner eller hänga med barnen på lekplatsen. Här finns tre olika pooler – något för alla åldrar!

Olika sportredskap

Båstad skatepark

Ta med din skateboard eller BMX till skateparken med banks, ledges, rails, trappa och quarters. Under vissa tider kan du även åka scooter och kickbike. Här samlas både ovana och vana åkare på en 600 m2 stor yta i centrala Båstad!

Olika sportredskap

Båstadkartan

Undrar du var närmsta lekplats, strand eller parkering finns? Lugn! Vi har samlat allt detta och mycket mer i Båstadkartan. Kartan gör det lätt att hitta rätt!

Olika sportredskap

Kundcenter – din väg in

Undrar du något om kommunens olika verksamheter? Välkommen med dina frågor till Kundcenter. VI hjälper dig att hitta rätt! Hos oss kan du också låna flytvästar och få turistkartor över Bjäre.

Click to listen highlighted text!