Click to listen highlighted text!

Haga Park – Förslöv

Senast ändrad: 28 sep, 2021

Haga Park vård- och omsorgsboende i Förslöv

Haga Park ligger i en lummig och behaglig miljö i Förslövs tätort och har nära till service, vårdcentral och apotek. Boendet har en vidunderlig utsikt över bebyggelse och natur, där det kan njutas av årstidernas skiftningar.

Haga Park är ett modernt boende med människan i centrum och stod klart för inflyttning i april 2020. Boendet har 48 lägenheter för personer med somatiska sjukdomar och är uppdelat på fyra avdelningar, fördelat i två plan. Det finns gemensam matsal på varje plan samt rum som uppmuntrar till spontana möten och olika aktiviteter. För att inbjuda till utevistelse för de boende har mycket omsorg lagts för att få en trivsam och trygg utemiljö.

Personalen arbetar efter genomförandeplaner som har utarbetats tillsammans med den boende och dennes kontaktman, det skall erbjudas möjlighet till en aktiv och meningsfull tillvaro oavsett hälsotillstånd. Det finns tillgång till personal dygnet om.

Kvalitetsregister

I Båstads kommun arbetar vi efter flera nationella kvalitetsregister inom vård och omsorg. Genom Senior Alert arbetar vi förebyggande och med riskbedömningar inom områden som undernäring, trycksår, fall och munhälsa.

NVP och Palliativa registret vars syfte är att successivt förbättra vården i livets slutskede.

Adress: Linvägen 1, 269 73 Förslöv

 

Filmer från Haga Park

Bilder från Haga Park

Kontakt

Medborgarservice
Telefon 0431-770 00

Båstads kommuns medborgarservice är din väg in i alla dina ärenden. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!
Mer information

Skicka meddelande till kommunen

Lämna felanmälan

Lämna synpunkter

E-tjänster och blanketter

Besök oss
Vångavägen 2, 269 80 Båstad

Visa karta

Click to listen highlighted text!