Click to listen highlighted text!

Åsliden – Östra Karup

Senast ändrad: 28 sep, 2021

Åsliden Vård- och omsorgsboende i Östra Karup

Åsliden är ett vård- och omsorgsboende med 35 lägenheter fördelat på tre enheter. Boendet är beläget i Östra Karup och har en vacker utsikt över beteshagar, åkrar och mäktiga Hallandsåsen. Här finns trädgård med flera uteplatser att njuta natur och friskluft i.

Varje lägenhet har ett rum med trinettkök samt en egen dusch och toalett. Varje enhet har en gemensam matsal och vardagsrum.

På Åsliden finns personal tillgänglig dygnet runt.

Aktiviteter

De äldre erbjuds daglig fysisk, psykisk, social, kulturell och andlig stimulans efter var och ens förutsättningar och behov. Vi tar tillvara de äldres förmåga och vilja till aktivitet. För att uppnå detta arbetar vi enligt ett aktivitetskoncept. Vår ambition är att stimulera de äldre att leva ett liv rikt på aktivitet, samvaro och glädje.

Kvalitet

För oss är det av största vikt att vi håller god kvalitet i de tjänster/insatser som erbjuds. För att uppnå det arbetar vi med kvalitetsregister för att förbättra olika delar av vården. Vi är aktiva i Senior Alert, Svenska palliativregistret och Svenska BPSD registret. Vi arbetar tillsammans med de boende aktivt för att de ska vara nöjda med Åsliden som vård- och omsorgsboende, något vi tror syns i Socialstyrelsens undersökning Öppna Jämförelser.

Adress: Postridarens väg 4, 269 41 Östra Karup

 

Kontakt

Medborgarservice
Telefon 0431-770 00

Båstads kommuns medborgarservice är din väg in i alla dina ärenden. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!
Mer information

Skicka meddelande till kommunen

Lämna felanmälan

Lämna synpunkter

E-tjänster och blanketter

Besök oss
Vångavägen 2, 269 80 Båstad

Visa karta

Click to listen highlighted text!