Click to listen highlighted text!

Företag, stöd och rådgivning

Senast ändrad: 20 feb, 2023

Här hittar du information om de organisationer som kan hjälpa dig som vill starta företag, driver eller vill utveckla ditt företag.

För dig som går i tankarna att starta eller redan driver företag finns det stöd och rådgivning att få. Tveka inte att ta del av organisationernas erbjudanden, de finns till för dig och ditt företag.

Stöd för dig som ska starta, driva och utveckla ett företag

Båstad Turism och Näringsliv

Båstad Turism och Näringsliv (BTN) arbetar tillsammans med Båstads kommun för att skapa förutsättningar för en positiv utveckling av näringslivet genom att stödja tillväxt i befintliga företag, främja nyetableringar och stärka förutsättningarna för företagande i kommunen. Arbetet syfta till att stärka Båstad och Bjärehalvön som platsvarumärke och verka för en destination och evenemangsort i framkant – året runt.

Näringslivsrådet

I Båstads kommun finns ett råd som är länken mellan kommunen och dess näringsliv. I näringslivsrådet möts representanter för kommunen, BTN och näringslivet för att diskutera olika frågor av betydelse för näringslivet i kommunen.

Besök gärna Båstad Turism och Näringslivs näringslivssida

Företagslots

I kommunen finns en företagslots som hjälper dig att hitta rätt bland kommunens olika verksamheter och kontaktpersoner i olika frågor som rör dig som företagare.

Läs mer om företagslotsen

Mark och lokaler

För dig som letar efter lediga lokaler så erbjuder vi en sökservice som visar lediga lokaler i kommunen. Du når sökservicen på Båstad Turism & Näringslivs webbsida

Funderar du istället på att etablera dig i kommunen eller letar du efter större mark? Vid intresse av att köpa kommunal mark, kontakta företagslotsen. Se lediga tomter och läsa mer om verksamhetsmark

 

Click to listen highlighted text!