Click to listen highlighted text!

Måltidsklubben – nu även i Västra Karup

Senast ändrad: 12 jan, 2023 | Nyhet, Toppnyheter

Från och med den 16 januari är du som senior välkommen att äta lunch på Bjäre skola i Västra Karup. Måltidsklubben finns sen tidigare på Akademi Båstad gymnasium i centrala Båstad.

Måltidsklubben vänder sig till dig som är 65+ och finns från och med mitten av januari på två av kommunens skolor – Akademi Båstad gymnasium och Bjäre skola.

– Vardagsmåltiderna är viktiga – både ur ett näringsmässigt och ur ett socialt perspektiv. Därför är vi glada över att vi nu kan erbjuda måltidsklubben på ytterligare ett ställe i kommunen, säger Susanna Bengtsson, måltids- och lokalvårdschef i Båstads kommun.

Du är välkommen måndag till fredag, klockan 12.15-12.30 med möjlighet att sitta kvar till klockan 13.15. Serveringen följer skolans terminstider. Observera skollov och eventuella studiedagar.

Lunchen kostar 72 kronor per person och du betalar med swish på plats. Du kan också köpa till kaffe för 10 kronor. Har du inte själv swish kan du ta hjälp av en anhörig eller vän som i förskott köper ett antal luncher hos kommunens medborgarservice.

Aktuella öppettider och matsedel hittar du på kommunens webbplats.

Click to listen highlighted text!