Click to listen highlighted text!

Lokala näringslivet skänker skyddsutrustning

Senast ändrad: 7 apr, 2020

I slutet på förra veckan fick Båstads kommun återigen glädjande samtal från det lokala näringslivet då NP Nilsson hjälpte till att anskaffa 18 stycken ansiktsvisir samt när Ernst Textil skänkte 3000 skyddsrockar.

Sandra Sturk, medicinskt ansvarig sjuksköterska på Båstads kommun, var den som hämtade skyddsutrustningen till kommunens Vård och omsorg.

– Det kan inte nog understrykas vilken stor skillnad lokala näringsidkare – genom insatser som dessa – gör för vården och omsorgen av de personer i Båstads kommun som vi alla arbetar för att hålla långt, långt ifrån coronaviruset.

Alla kommuner gör just nu allt de kan för att skaffa skyddsutrustning till medarbetare inom vård och omsorg – Båstad är inget undantag. Skyddsutrustning så som munskydd/andningsmask, skyddsrockar, handsprit och ansiktsvisir är otroligt viktiga komponenter för att skydda såväl vård- och omsorgstagare som medarbetare i den rådande situationen. Kan ni bidra? Hör gärna av er till bastads.kommun@bastad.se eller ring 0431-77000.

#bjärehjälpsåt

Click to listen highlighted text!