Click to listen highlighted text!

Kommunens sjuksköterskor fick pris för årets arbetsplats

Senast ändrad: 22 jun, 2022 | Nyhet

Fyra av kommunens arbetsplatser nominerades tidigare i år till utmärkelsen Årets arbetsplats; Hemstödsteamet Norr, Vuxenenheten, Individ och familj, sjuksköterskorna och Arbetsmarknadsenheten.

Till slut stod det klart att det var kommunens sjuksköterskor som tog hem priset för årets arbetsplats. Utmärkelsen delas ut till en arbetsgrupp eller arbetsplats som bidragit till sin egen och till kommunens utveckling.

– Vi sjuksköterskor utför hälso- och sjukvårdsinsatser i både särskilt boende, korttidsvård, i ordinärt boende samt inom LSS. Vi arbetar på uppdrag från slutenvården och primärvården och finns tillgängliga dygnet runt för vård- och omsorgstagarna i kommunen. Vi arbetar i team med övriga verksamheter inom vård och omsorg. Vårt fokus är att vara flexibla i arbetet där vårdtagare och närstående är i centrum.  Vi är en stor grupp med olika lång erfarenhet och våra olika kunskaper och bakgrunder kompletterar varandra. Stämningen i vår arbetsgrupp är god och positiv, vi hjälps åt och lyfter varandra. Vi har den mest fantastiska chef som ser oss, hör oss och låter oss växa och bli bättre. Vår arbetsgrupp är bäst!

Vinsten på 25 000 kronor ska användas till kompetensutveckling eller annan utveckling.

Stort grattis till kommunens sjuksköterskor!

Tack för ert fina arbete!

Kommunens sjuksköterskor vann utmärkelsen Årets arbetsplats. Priset på 25000 kronor ska användas till kompetensutveckling eller annan utveckling. Här ses de fira vinsten utanför kommunhuset i Båstad.

Click to listen highlighted text!