Click to listen highlighted text!

Sociala medier

Senast ändrad: 6 sep, 2023

Båstads kommun och dess verksamheter finns närvarande i flera digitala kanaler. Här listar vi kommunens officiella konton i respektive kanal. Snabblänkar till kommunens huvudkonton på Facebook, Instagram och Youtube hittar du alltid bland ikonerna på denna webbplats sidfot.

Båstads kommun på Facebook: På kommunens Facebooksida kan du ställa frågor eller kommentera inlägg som görs. Dina frågor besvaras av kommunens kundcenter under kontorstid.

Båstads kommun på Instagram: Det här kontot hanteras av kommunikationsavdelningen och vi delar med oss av bilder med text som visar vackra platser i kommunen.

Båstads kommun på Youtube: Här publicerar vi filmklipp från kommunen. Det kan handla om allt ifrån informationsfilmer till nedslag i någon av våra verksamheter. Vi livesänder även kommunfullmäktige via Youtube.

Viktigt att veta när du pratar med oss på sociala medier

När Båstads kommun använder sociala medier har vi chansen att kommunicera med dig på ett mer direkt och lätt sätt än vad vi tidigare har kunnat. Det tycker vi om! Men det ställer vissa krav på hur vi förhåller oss till detta ”nya” sätt att föra dialog. Men det ställer också krav på dig och hur du agerar.

  • Dina inlägg och kommentarer betraktas som en allmän handling och kan komma att diarieföras.
  • Det är inte tillåtet att skriva ut sekretessbelagda uppgifter eller att kränka någon. Vi är måna om att alla håller en god ton. Om du upptäcker kränkande innehåll kan du använda kanalens egen funktion för att anmäla detta eller kontakta kundcenter på info@bastad.se 
  • Var försiktig när du delar information, personuppgifter eller annat material som kan vara känsligt.
  • Spam är inte tillåtet och upprepade inlägg kommer att tas bort.
  • Reklam från företag är inte okej och kommer att tas bort vid publicering.
  • Inlägg som görs ska vara relevanta för Båstads kommun. Irrelevanta inlägg kommer att tas bort.

Alla sociala medier i Båstads kommun (konton där vi är avsändare)

Kontakt

Kommunikationsavdelningen

Skicka meddelande

Click to listen highlighted text!