Vattenläcka Ekorrvägen

Senast ändrad: 23 okt, 2019

Under tisdagskvällen har en akut vattenläcka uppstått på Ekorrvägen i Hemmeslöv. Vattnet kommer att stängas av och fastigheterna på udda nummer på Ekorrvägen är berörda.

När vattnet kommer tillbaka efter att ha varit avstängt kan det bli luft i ledningarna och missfärgat vatten. Detta är ofarligt. Spola kallvatten i alla kranar tills vattnet är klart igen.

Uppdatering 2019-10-23 kl 10:50: berörda fastigheter på Ekorrvägen är fortfarande utan vatten. En större bit av vattenledningen måste bytas ut och arbetet beräknas pågå hela dagen. Vatten kommer snart finnas tillgängligt att hämta, vänligen se nedan för mer info.

Vatten finns att hämta: brandpost öppnas upp vid Ekorrvägen 10
Startdatum: 2019-10-22 22:26
Beräknas klart: under sena eftermiddagen/kvällen onsdag 23/10

Telefon 0431-770 00

Båstads kommuns kundcenter är din väg in i alla dina ärenden. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!

Skicka meddelande till kommunen

Lämna felanmälan