Vattenavstängning Östra Karup: Ametistvägen, Granatvägen, delar av Månstensvägen (från Smaragdvägen och uppåt), Opalvägen, Rubinvägen samt Smaragdvägen

Senast ändrad: 10 sep, 2018

I samband med VA-arbete måste NSVA stänga av vattnet till fastigheterna på Ametistvägen, Granatvägen, delat av Månstensvägen (från Smaragdvägen och uppåt), Opalvägen, Rubinvägen och Smaragdvägen i Östra Karup på torsdag den 9/11 kl 08:30-15.00.

NSVA rekommenderar att kunderna tappar upp vatten för eget behov innan vattnet stängs av. Vattentank kommer att finnas på plats i korsningen Månstensvägen/Opalvägen.

När vattnet kommer tillbaka kan det finnas luft i ledningarna och vattnet kan vara missfärgat. Det är helt ofarligt, spola kallvatten några minuter så försvinner luft och missfärgningar.

Berörda fastighetsägare aviseras via vykort och sms.

Vatten finns att hämta: i korsningen Månstensvägen/Opalvägen
Startdatum: 2017-11-09 08:30
Beräknas klart: 2017-11-09 15:00

Telefon 0431-770 00

Båstads kommuns kundcenter är din väg in i alla dina ärenden. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!

Skicka meddelande till kommunen

Lämna felanmälan