Spolning av vattenledningar i Hemmeslöv

Senast ändrad: 10 sep, 2018

NSVA genomför för närvarande spolningar av vattenledningarna i Hemmeslövs-området. Spolningen genomförs efter att flera kunder har drabbats av missfärgat vatten och sand i vattenledningarna. Spolningar görs för att omsätta vattnet och rensa vattenledningar från eventuellt sediment och biopartiklar som kan bildas i ledningsnät.

Medan arbetet pågår kan kunder uppleva sämre tryck och missfärgat vatten, i enstaka fall även bli utan vatten ett tag. Om vattnet är missfärgat rekommenderar NSVA att man spolar kallvatten med högsta tryck tills missfärgningen försvinner innan man använder vattnet till dryck och tvätt.

Startdatum: 2017-08-11 00:00
Beräknas klart: 2017-08-18 16:00
Vatten finns att hämta? Nej

Telefon 0431-770 00

Båstads kommuns kundcenter är din väg in i alla dina ärenden. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!

Skicka meddelande till kommunen

Lämna felanmälan