Planerat arbete i Hemmeslöv onsdag 15/3 – torsdag 16/3

Senast ändrad: 10 sep, 2018

Onsdag den 15/3 kl. 21 – torsdag den 16/3 kl. 03 stängs vattnet av på Mellanvägen i Hemmeslöv. I samband med att området Tuvelyckan vid Båstads nya station exploateras genomförs VA-arbeten i området. Delar av vattenledningen i Mellanvägen ska bytas ut och inkoppling av en ny ledning ska ske. För att påverka de boende i området så lite som möjligt sker VA-arbetet nattetid.

Delar av Hemmeslöv kan komma att bli utan vatten, medan några kommer att få sämre tryck. Området det handlar om ligger öster om Kustvägen med Morkullevägen i söder och Norra Vägen i norr. Även missfärgningar av vattnet kan uppstå, detta är ofarligt. Spola kallvatten till dess att missfärgningarna försvinner.

De fastighetsägare som berörs av VA-arbetet kommer att aviseras via vykort.

Vatten finns att hämta: Nej
Startdatum: 2017-03-15 21:00
Beräknas klart: 2017-03-16 03:00

Se http://www.nsva.se/driftinformation/ för mer information.

Telefon 0431-770 00

Båstads kommuns kundcenter är din väg in i alla dina ärenden. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!

Skicka meddelande till kommunen

Lämna felanmälan