Planerat arbete i Förslöv 13/3-7/4. Kontroll av VA-ledningar med hjälp av rök och färgat vatten.

Senast ändrad: 10 sep, 2018

Under perioden 13/3 – 7/4 kommer NSVA att undersöka VA-ledningarna gällande ett antal fastigheter på Bjärevägen, Fjärdingsmansvägen samt Slammarpsvägen i Förslöv. Berörda fastighetsägare kommer att aviseras via vykort.

NSVA kommer att med hjälp av rök och färgat vatten kontrollera att dagvatten respektive spillvatten från berörda fastigheter går till rätt ledning. Det kan innebära att det ryker från stuprör och brunnar. Fastighetsägaren bör se till att vattenlås i handfat, dusch, toaletter, pannrum, källare med mera är fyllda, så att inte rök tränger in i bostaden. Röken är ofarlig, men kan utlösa brandlarm.

Fastighetsägaren behöver inte vara hemma när undersökningen utförs, men NSVA behöver komma åt brunnar och stuprör på fastigheten. Om NSVA behöver komma in i huset kontaktas berörd fastighetsägare separat.

OBS! Fastighetsägaren ansvarar för att rensbrunnar och brunnar med vattenlås på fastigheten är framgrävda och tillgängliga vid tidpunkten för undersökningen. Lock ska vara möjliga att öppna, så prova i god tid innan.

För mer information se www.nsva.se/felkopplat

Vatten finns att hämta: Nej Startdatum: 2017-03-13 08:00 Beräknas klart: 2017-04-07

Telefon 0431-770 00

Båstads kommuns kundcenter är din väg in i alla dina ärenden. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!

Skicka meddelande till kommunen

Lämna felanmälan