Pågående projekt hos NSVA

Senast ändrad: 10 sep, 2018

Båstad: Hagagatan, Hagalundsgatan, Köpmansgatan, Skvaltkvarnsvägen och Tarravägen

Befintliga vattenledningar är gamla och uttjänta och därav i dåligt skick och har orsakat flertalet vattenläckor. Dessa ledningar kommer därför att bytas ut.

Det finns även en olycklig ledningsposition på privata tomter vilken måste åtgärdas. Skulle en läcka uppstå i detta område skulle denna kunna skada intilliggande fastigheter.

Dagvattenavrinningen i Hagagatan är otillräcklig och befintliga dagvattenledningar i området uppfyller inte dagens dimensionskrav, vilka har ändrats under de senaste åren för att bland annat ta hänsyn till nya klimatfaktorer, med kraftigare och mer ihållande regn.

Samtidigt med förnyelsen av dricksvattennätet ska befintlig ledning mellan Hagagatan och Tarravägen, vilken idag ligger i grönområdet mellan husen, tas bort.

Startdatum: 2017-10-30 08:00
Beräknas klart: 2018-03-30

Telefon 0431-770 00

Båstads kommuns kundcenter är din väg in i alla dina ärenden. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!

Skicka meddelande till kommunen

Lämna felanmälan