Luft- och vattenspolning i Hemmeslöv

Senast ändrad: 10 sep, 2018

Måndagen den 8 januari, onsdagen den 10 januari och torsdagen den 11 januari utför Pollex spolning av vattenledningar i Hemmeslöv på uppdrag av NSVA. Spolningen utförs med luft och vatten mellan klockan 9-19 på måndagen och mellan klockan 8-18 på onsdagen och torsdagen.

Spolningen, som är ett planerat underhållsarbete, genomförs etappvis. Berörda fastigheter kommer att få en informationslapp i brevlådan en till två dagar före spolningen inleds.

Spolningen genomförs med en blandning av vatten och tryckluft. Detta innebär att du kan få kraftiga luftstötar och missfärgat vatten om du öppnar en vattenkran eller spolar i toaletten under tiden som spolningsarbetet pågår. Därför krävs det att alla kranar hålls stängda i berörda fastigheter under tiden. Det kan även bli dåligt tryck och eventuellt inget vatten alls.

Startdatum: 2018-01-08 09:00
Beräknas klart: 2018-01-11 18:00
Vatten finns att hämta? Nej

Telefon 0431-770 00

Båstads kommuns kundcenter är din väg in i alla dina ärenden. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!

Skicka meddelande till kommunen

Lämna felanmälan