Click to listen highlighted text!

Europa Direkt Skåne Nordväst

Senast ändrad: 24 mar, 2021

Europa Direkt Skåne Nordväst hjälper dig att få svar på dina frågor om EU. Hit kan du vända dig om du behöver partipolitiskt neutralt informationsmaterial om EU eller vill få kontakt med EU:s institutioner och politiker. 

I vårt uppdrag ingår även att öka den regionala debatten om europafrågor. Därför arrangerar vi regelbundet seminarier, debatter och andra evenemang. Du kan också boka in oss för en föreläsning om EU till exempelvis din skola eller förening.

Kostnadsfri service i nordvästra Skåne

Europa Direkt Skåne Nordväst är till för dig som bor i någon av kommunerna Bjuv, Båstad, Helsingborg, Höganäs, Klippan, Landskrona, Svalöv,  Åstorp, Ängelholm eller Örkelljunga. Europa Direkt-kontoret drivs av Helsingborgs stad. Vår verksamhet kompletterar och stödjer det arbete som EU-kommissionen i Sverige och Europaparlamentets informationskontor i Sverige bedriver. Vi ingår i ett nätverk med cirka 500 Europa Direkt-kontor runt om i EU. 

I Sverige finns 20 Europa Direkt-kontor, läs mer på Europeiska kommissionens webbplats.

Du når oss via Helsingborg kontaktcenter

Ring, skicka e-post eller besök oss på Helsingborg kontaktcenter om du har en fråga om EU, vill beställa broschyrmaterial, boka en föreläsning eller är intresserad av våra arrangemang. Om du vill besöka oss och vill vara säker på att vi är på plats får du gärna höra av dig så bokar vi in ett möte.

Europa Direkt Skåne Nordväst – din förlängda arm till EU

Europa Direkt Skåne Nordväst

Helsingborg kontaktcenter

phone
042-10 50 00

Besöksadress

Stortorget 17
Visa på karta På grund av covid-19 har vår lokal på Stortorget 17 stängt för besök

Click to listen highlighted text!