Click to listen highlighted text!

Jobba inom vård och omsorg

Senast ändrad: 17 maj, 2022 | Nyhet, Toppnyheter

Välkommen att söka sommarvikariat hos oss! Vi söker dig som vill göra en meningsfull insats för våra äldre och andra personer som behöver hjälp i sin vardag. Du får värdefull erfarenhet samtidigt som du gör en insats för människor som verkligen behöver dig.
 
Inom vård och omsorg hittar du flera meningsfulla jobb som ger dig mycket tillbaka. Vi söker dig som är 18 år – välkommen med din ansökan!
 
Sommarjobba inom äldreomsorgen

I Båstads kommun finns fyra vårdboende samt ett kortvårdsboende som alla ligger i natursköna områden. Hemvården utgår från Båstad eller Förslöv. Vår verksamhet bedrivs sju dagar i veckan och vi söker vikarier både till dag, kväll och natt.

I det dagliga arbetet ger vi en kvalitativ omvårdnad utifrån den enskildes behov och önskemål. Vi lägger stor vikt vid att skapa en meningsfull vardag för individen och ge trygghet i hemmet. Du ingår i teamet som bl.a. utför personlig omvårdnad, skapar trivsamma måltider, uppmuntrar till social samvaro och sätter guldkant på tillvaron för våra äldre.

Du samarbetar inte bara med dina kollegor på vård- och omsorgsboendet/ hemvården utan även med andra professioner såsom sjuksköterska, fysioterapeut och arbetsterapeut. Vissa delegerade hemsjukvårdsuppgifter förekommer i form av bland annat läkemedelshantering. I det dagliga arbetet ingår dokumentation.

Sommarjobba inom äldreomsorgen

Sommarjobba inom LSS och socialpsykiatrin

Du ska stödja och stötta brukarna med omvårdnad och till delaktighet i samhällslivet utifrån beslut och genomförandeplaner samt arbeta med kvalitetssäkring och verksamhetsutveckling tillsammans med arbetsgrupperna. Att föra social dokumentation och arbeta aktivt med uppföljning ingår också i arbetet.

I vissa verksamheter innebär det arbete med personer med funktionsnedsättning med omvårdnadsbehov och där det förekommer arbetstekniska hjälpmedel såsom liftar.

Arbetstiden är förlagd både dag, kväll, helg. Inom vissa verksamheter är det sovande jour.

Sommarjobba inom LSS och socialpsykiatrin

Sommarjobba som sjuksköterska

Vi söker medarbetare som delar vår värdegrund och vill arbeta utifrån vårt förhållningssätt. Det är viktigt för oss i vårt arbete då vi är ett professionellt team med olika professioner som samarbetar med den enskilda vård- och omsorgstagaren i centrum utifrån dennes specifika behov.

Som sjuksköterska i vårt team kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av hälso- och sjukvård inom ansvarsområdet. Du bedömer och utför medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser upp till sjuksköterskenivå samt följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning.

 

Sommarjobba som undersköterska

Som undersköterska hos oss utför du omvårdnad och service enligt socialtjänstlagen. Det innebär att du i ditt arbetar, utför olika insatser hemma hos vård- och omsorgstagare utifrån beslut/ genomförandeplan. Du kommer också utföra delegerade hälso-och sjukvårdsuppgifter utifrån det kommunala ansvaret i ordinärt boende.

Arbetet är varierande och du kommer att köra bil eller cykla i tjänsten. Arbetet innebär dag- eller kvällspass på vardag eller helg. Du utgår från Båstad och arbetar i hemvårdgrupperna på norra sidan av kommunen.

Sommarjobba som undersköterska

Jobba som sjuksköterska

“Jag jobbar inom vård och omsorg för att jag älskar att kunna göra en skillnad för andra människor, både i stort och litet.”

Hör Kajsa berätta om sitt arbete som sjuksköterska på ett vård- och omsorgsboende

Jobba som stödpedagog

“Det bästa med mitt jobb är att jag får chans att göra skillnad i människors vardag.”

Hör Niklas berätta om sitt arbete som stödpedagog på en daglig verksamhet

Jobba som undersköterska

“Det bästa med mitt arbete är att jag får möta människor.”

Hör Muzey berätta om sitt arbete som undersköterska på ett vård- och omsorgsboende

Click to listen highlighted text!