Ansök senast 2024-06-12

Tim vikarier/ Sommarvikarier till hemvård Torekov/Västra Karup

Om arbetsplatsen

Omgivet av hav i tre väderstreck, med vacker natur och goda kommunikationer är Båstads kommun en modern idyll med fullskalig service. Vårt strategiska läge på Bjärehalvön med två järnvägsstationer, närhet till flygplats och motorväg gör oss dessutom till en attraktiv pendlingskommun och kreativ mötesplats för olika människor, erfarenheter och kompetenser.

Vår vision är att vara en förebild för ett friskt liv och hållbart entreprenörskap samt att attrahera människor som vill värna det sunda livet och utveckla kunskap, kultur och affärer. Båstads kommun är en attraktiv och utvecklande arbetsplats där vår värdegrund bygger på professionalism, arbetsglädje och respekt. Vi är en mängd olika verksamheter som tillsammans gör skillnad varje dag. Genom samarbete och utveckling samt kompetenta och engagerade medarbetare, ger vi god service till våra medborgare.

Tycker du om att bidra och göra skillnad för våra medborgare i rollen som undersköterska?
Vi söker dig med stort hjärta och engagemang som vill vara med och utföra Båstads viktigaste jobb. I vår arbetsgrupp är samarbete och dialog viktigt och vi skapar förutsättningar för varandra för en hållbar arbetsmiljö och arbetsglädje i arbetet.

Inom vårt verksamhetsområde arbetar vi också med ett hälsoprojekt som ska mynna ut i mer fokus på hälsa som en del i verksamheten. Det innebär bland annat att både enskild medarbetare och arbetsgruppen kan sätta upp olika mål och aktiviteter för god hälsa och ökat välbefinnande. Till hjälp finns även hälsoinspiratörer som kan stimulera till gruppaktiviteter och bättre levnadsvanor på fritiden.


Arbetsuppgifter

Som medarbetare hos oss utför du omvårdnad och service enligt socialtjänstlagen. Det innebär att du arbetar med att utföra olika insatser hemma hos vård- och omsorgstagare utifrån varje enskildes behov. Du kommer också utföra delegerade hälso-och sjukvårdsuppgifter utifrån det kommunala ansvaret i ordinärt boende. Arbetet är varierande och du kommer att köra bil i tjänsten.

Vi söker kollegor till oss som vill börja arbeta omgående och under sommaren. Du utgår från vår lokal i centrala Torekov.

Kvalifikationer

Vi söker engagerade och omsorgsfulla kollegor för att stärka vårt team inom hemvården Torekov/ Västra Karup. Du som har ett stort intresse för att arbeta med människor i olika åldrar kommer att passa hos oss.
Vi söker dig som:
• Kan bemöta människor i olika situationer.
• Kan använda teknik som dator och mobiltelefon.
• Känner dig trygg i att använda och arbeta i olika appar.
• Kan arbeta i högt tempot, där ingen dag är den andra lik.
• Har körkort.
• Kan arbeta dag och kväll samt helg.
Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor och vill bidra till en positiv och god arbetsmiljö.
Du behärskar det svenska språket i tal och skrift och datavana behövs då all dokumentation sköts med hjälp av IT-stöd.
Välkommen med din ansökan, vi tillämpar löpande urval. Vi ser fram emot att få dig som kollega till vårt team!

Övrigt

Som en del i vårt hälsofrämjande arbete erbjuder vi friskvårdsbidrag. Rökfri arbetstid tillämpas. Båstads kommun är en del av Familjen Helsingborg och genom det finns samarbetsområden för kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte i regionen.

Som en del i anställningsprocessen har vi som rutin att ta registerutdrag ur polisens belastningsregister. Detta innebär att vi kommer att begära ett registerutdrag från dig innan anställning .Du beställer själv registerutdraget från Polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/ Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ gärna ditt registerutdrag redan idag.

Kommunala avtal gäller. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas.

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Urval och intervjuer sker löpande.

Kontaktuppgifter till fackliga företrädare finner du på fackförbundens webbplats.

Inför rekryteringsarbetet har Båstads kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Båstads kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning: Timavlönad

Tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2024-06-12

Referensnummer: 65

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 5

Kontaktperson

Rebecka Tegnebro

Enhetschef

 

 

Senast uppdaterad: