Ansök senast 2024-06-09

Legitimerad lärare i Svenska och Engelska i årskurserna 7-9

Om arbetsplatsen

Omgivet av hav i tre väderstreck, med vacker natur och goda kommunikationer är Båstads kommun en modern idyll med fullskalig service. Vårt strategiska läge på Bjärehalvön med två järnvägsstationer, närhet till flygplats och motorväg gör oss dessutom till en attraktiv pendlingskommun och kreativ mötesplats för olika människor, erfarenheter och kompetenser.

Vår vision är att vara en förebild för ett friskt liv och hållbart entreprenörskap samt att attrahera människor som vill värna det sunda livet och utveckla kunskap, kultur och affärer. Båstads kommun är en attraktiv och utvecklande arbetsplats där vår värdegrund bygger på professionalism, arbetsglädje och respekt. Vi är en mängd olika verksamheter som tillsammans gör skillnad varje dag. Genom samarbete och utveckling samt kompetenta och engagerade medarbetare, ger vi god service till våra medborgare.

Arbetsuppgifter

Som lärare i Svenska och Engelska, kommer du att undervisa elever i åk 7-9. Du har ett nära samarbete med de andra sv/en-lärarna på skolan samt arbetar tillsammans med övriga kolleger i arbetslaget.

Du förväntas planera och utvärdera din undervisning kontinuerligt samt ta ansvar för din pedagogiska dokumentation kring eleverna. Vi ser gärna att du som person är lösningsfokuserad, har lätt att ta egna initiativ och vill vara med och utveckla vår skola. Du har förmågan att entusiasmera och engagera andra människor samtidigt som du är tydlig.

Du kommer att tillhöra ett arbetslag, där du tillsammans med dina kolleger ansvarar för det pedagogiska arbetet. Du är mentor i en klass tillsammans med en kollega i arbetslaget.

Kvalifikationer

Vi söker legitimerad lärare i Svenska och Engelska i årskurserna 7-9. I ditt uppdrag kommer du att samverka och samarbeta med andra pedagoger inom dina ämnen.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Speciallärarlegitimation är meriterande.

Erfarenhet är meriterande men vi välkomnar så klart gärna nyutexade lärare som vill ta sina första steg in i arbetslivet här hos oss på Strandängsskolan.

Övrigt

Som en del i vårt hälsofrämjande arbete erbjuder vi friskvårdsbidrag och möjlighet att teckna förmånscykel. Det finns även möjlighet till löneväxling, avtal för miljöbil samt semesterlöneväxling där gällande avtal finns. Rökfri arbetstid tillämpas. Båstads kommun är en del av Familjen Helsingborg och genom det finns samarbetsområden för kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte i regionen.

Kommunala avtal gäller. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Fackliga representanter nås via respektive fackförbunds webbplats.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Båstads kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2024-06-09

Referensnummer: 67

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontaktperson

Björn Lokind

 

 

Senast uppdaterad: