Ansök senast 2024-06-05

Kultursamordnare

Om arbetsplatsen

Omgivet av hav i tre väderstreck, med vacker natur och goda kommunikationer är Båstads kommun en modern idyll med fullskalig service. Vårt strategiska läge på Bjärehalvön med två järnvägsstationer, närhet till flygplats och motorväg gör oss dessutom till en attraktiv pendlingskommun och kreativ mötesplats för olika människor, erfarenheter och kompetenser.

Vår vision är att vara en förebild för ett friskt liv och hållbart entreprenörskap samt att attrahera människor som vill värna det sunda livet och utveckla kunskap, kultur och affärer. Båstads kommun är en attraktiv och utvecklande arbetsplats där vår värdegrund bygger på professionalism, arbetsglädje och respekt. Vi är en mängd olika verksamheter som tillsammans gör skillnad varje dag. Genom samarbete och utveckling samt kompetenta och engagerade medarbetare, ger vi god service till våra medborgare.

Båstads kulturskola undervisar elever i musik, sång, dans och drama. Musik och danslärare samt dramapedagoger samarbetar i föreställningar som till exempel Julshow och elevafton. Kulturskolan samarbetar också med bibliotek, skola och kulturföreningar. Kulturskolan har ett litet format och därför finns stora möjligheter att påverka och utforma verksamheten efter egna tankar och idéer.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en kultursamordnare för begränsad tid om 3 månader, juli september där arbetsuppgiften handlar om att slutföra ett arbete inom arbetet projekt Kulturarv i Båstads kommun.

Kvalifikationer

Vi söker dig med högskoleutbildning inom området. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i en kommun.
Som person ska du vara kreativ och driven. Du behöver kunna ta ansvar och vara kommunikativ samt kunna samarbeta med många aktörer.

Övrigt

Kommunala avtal gäller. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Fackliga representanter nås via respektive fackförbunds webbplats.

Inför rekryteringsarbetet har Båstads kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Ansökan

Ansök senast: 2024-06-05

Referensnummer: 68

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontaktperson

Magnus Andersson

Fritidschef

 

 

Senast uppdaterad: