Ansök senast 2024-06-16

Stödpedagog till daglig verksamhet LSS i Båstad

Om arbetsplatsen

Omgivet av hav i tre väderstreck, med vacker natur och goda kommunikationer är Båstads kommun en modern idyll med fullskalig service. Vårt strategiska läge på Bjärehalvön med två järnvägsstationer, närhet till flygplats och motorväg gör oss dessutom till en attraktiv pendlingskommun och kreativ mötesplats för olika människor, erfarenheter och kompetenser.

Vår vision är att vara en förebild för ett friskt liv och hållbart entreprenörskap samt att attrahera människor som vill värna det sunda livet och utveckla kunskap, kultur och affärer. Båstads kommun är en attraktiv och utvecklande arbetsplats där vår värdegrund bygger på professionalism, arbetsglädje och respekt. Vi är en mängd olika verksamheter som tillsammans gör skillnad varje dag. Genom samarbete och utveckling samt kompetenta och engagerade medarbetare, ger vi god service till våra medborgare.

Professionalism, arbetsglädje och respekt Båstads kommun är en kreativ plats för alla som vill utveckla, förändra och förbättra. Tillsammans känner vi stolthet över det vi gör och är öppna för omvärlden.

Drivs du av att få andra människor att växa? Vill du arbeta för ökad livskvalitet och självständighet för våra kommuninvånare? Då är du välkommen att söka till oss!

Den dagliga verksamheten i Båstads kommun söker nu en stödpedagog som tillsammans med övrig personal och brukare ska utveckla verksamheten. Dagliga verksamheten är i Förslöv.

Arbetsuppgifter

Med den bakgrund du har bidrar du med en helhetssyn på både brukarens- och verksamhetens behov. Ditt ansvar är att utifrån genomförandeplan och mål arbeta med genomförandet i verksamheten. I arbetet samverkar du både med interna och externa aktörer i den enskildes nätverk. Du och dina kollegor håller tillsammans den etiska diskussionen levande på arbetsplatsen.

Som Stödpedagog så förväntas du vara både drivande och initiativtagare till olika utvecklingsprojekt inom stöd och omsorg. Arbete på andra enheter inom stöd och omsorg kan bli aktuell när behov uppstår.

Arbetstiden är dagtid måndag till fredag

Kvalifikationer

Som stödpedagog ser vi att du har en högskoleutbildning eller yrkesutbildning inom det beteendevetenskapliga området exempelvis som beteendevetare, socionom, socialpedagog, stödpedagog eller motsvarande, alternativt innehar en stödpedagog utbildning med tydlig inriktning gentemot funktionshinderomsorg. För tjänsten krävs det att du har erfarenhet av verksamheter inom LSS och det är meriterande om du även har erfarenhet från daglig verksamhet.

Som stödpedagog behöver du ha ett gott bemötande, vara lyhörd och kunna anpassa dig till olika situationer i ditt möte med deltagarna inom verksamheten. Vi ser att du är en person som är trygg i dig själv och genom ditt lugn och lyhördhet skapar du förtroendefulla relationer med deltagarna på samma sätt som du kan sätta gränser när det behövs. Vi ser också att du är en person som fokusera på utveckling och är delaktig i processer som löper över tid. Detta genom planering, genomföra och att följa upp tillsammans med andra stödpedagoger. För detta krävs det att du innehar en god samarbetsförmåga och delar gärna med dig av dina erfarenheter samt att du är öppen för att lära dig nya saker utifrån olika perspektiv.

För tjänsten krävs B-körkort.

Övrigt

Kommunala avtal gäller. Utdrag ur belastningsregistret inlämnas vid ev. anställning.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstillfällets slutdatum.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Rökfri arbetstid tillämpas.

Inför rekryteringsarbetet har Båstads kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Följ din framtida kollega på Instagram! www.instagram.com/bastadskommun

Välkommen med Din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2024-06-16

Referensnummer: 69

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontaktperson

Victoria Danielsson

Enhetschef

 

 

Senast uppdaterad: