Ansök senast 2024-06-30

Lov och Sommarjobb inom LSS i Båstad 2023 och 2024

Om arbetsplatsen

Omgivet av hav i tre väderstreck, med vacker natur och goda kommunikationer är Båstads kommun en modern idyll med fullskalig service. Vårt strategiska läge på Bjärehalvön med två järnvägsstationer, närhet till flygplats och motorväg gör oss dessutom till en attraktiv pendlingskommun och kreativ mötesplats för olika människor, erfarenheter och kompetenser.

Vår vision är att vara en förebild för ett friskt liv och hållbart entreprenörskap samt att attrahera människor som vill värna det sunda livet och utveckla kunskap, kultur och affärer. Båstads kommun är en attraktiv och utvecklande arbetsplats där vår värdegrund bygger på professionalism, arbetsglädje och respekt. Vi är en mängd olika verksamheter som tillsammans gör skillnad varje dag. Genom samarbete och utveckling samt kompetenta och engagerade medarbetare, ger vi god service till våra medborgare.

Arbetsuppgifter

Vi arbetar tillsammans för att stötta brukarna med omvårdnad och aktiviteter för delaktighet i samhällslivet i och utanför hemmet. Dagarna struktureras utifrån brukarnas behov och genomförandeplan. I vissa verksamheter förekommer arbetstekniska hjälpmedel som till exempel liftar. Arbetstiden kan vara förlagd till dag, kväll, natt och sovande jour.

Kvalifikationer

För att lov/sommarjobba inom LSS är det meriterande om du har gått vård- och omsorgs- eller barn och fritidsprogrammet på gymnasiet eller ha liknande utbildning. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning med tydlig inriktning mot beteendevetenskap eller funktionshinderområdet.

Som medarbetare hos oss arbetar du med individen i fokus vilket gör att det är viktigt att du är lyhörd, har ett gott bemötande och har förmåga att ta initiativ. Du kommunicerar med både brukare, kollegor, chef och anhöriga vilket gör att du behöver ha förmåga att sätta dig in i någon annans situation/perspektiv. Som kollega förväntas du kunna samarbeta och bidra till en god arbetsmiljö där alla medarbetare tar ansvar och stöttar varandra.

Vid anställning ställs det krav på att du visar upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Välkommen med din ansökan! Vi ser fram emot att få veta mer om dig

Övrigt


Kommunala avtal gäller. Rökfri arbetstid tillämpas. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

Som en del i anställningsprocessen har vi som rutin att ta registerutdrag ur polisens belastningsregister. Detta innebär att vi kommer att begära ett registerutdrag från dig innan anställning. Du beställer själv registerutdraget från Polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/ Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ gärna ditt registerutdrag redan idag. Där kontroll av registerutdrag är lagreglerad ska sådan blankett användas.

Fackliga representanter nås via respektive fackförbunds webbplats.

Inför rekryteringsarbetet har Båstads kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2024-06-30

Referensnummer: 171

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 20

Kontaktpersoner

Johannes Häll

Enhetschef Stöd och Hälsa

Jannika Kristensson

Enhetschef Stöd och Hälsa

Victoria Danielsson

Enhetschef Stöd och Hälsa

 

 

Senast uppdaterad: