Click to listen highlighted text!

Invigning 1 september av cykel och rekreationsled på banvallen Grevie – Båstad

Senast ändrad: 4 jun, 2019

Den 1 september klockan 14:00 inviger vi första etappen av banvallen, som har byggts om till cykel- och rekreationsled. Välkommen att inviga den genom att transportera dig tillsammans med oss längs sträckan Grevie – Båstad.

Leden är öppen för alla och är avskild från biltrafik, undantaget vid korsningar. Första etappen har asfalterats och kantas av en grusstig. Utöver cykling och ridning är leden tänkt att använda för vandring, inlinesåkning, rullskideåkning och för personer med funktionshinder.

Nu bjuder vi in allmänheten att ta sig längs banvallen tillsammans med oss cirka 5 km från Grevie till Båstad. Alla är välkomna att delta efter egen förmåga: vandra, cykla, rida, åka rullskidor eller något annat lämpligt sätt.

Kommunstyrelsens ordförande Bo Wendt inviger leden i Grevie med tal och bandklippning. Sedan transporterar vi oss tillsammans efter egen förmåga och med valfritt transportsätt sträckan från Grevie till Båstad.

Praktisk information:

Invigningen sker i Grevie: se karta: https://goo.gl/maps/ren14bmn2kq
Parkering sker lämpligtvis i anslutning till invigningsplatsen.

Buss tillbaka till Grevie går från klockan 15 i skytteltrafik från Lyavägen, där banvallen börjar i Båstad: se karta: https://goo.gl/maps/hWCqQi4g5rH2

Kontaktperson:

Hans Paganus
0431-77214
hans.paganus@bastad.se

Kontakt

Kundcenter
Telefon 0431-770 00

Båstads kommuns kundcenter är din väg in i alla dina ärenden. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!
Mer information

Skicka meddelande till kommunen

Lämna felanmälan

Lämna synpunkter

E-tjänster och blanketter

Besök oss
Vångavägen 2, 269 80 Båstad

Click to listen highlighted text!