Click to listen highlighted text!

Höstlovskul 2020

Senast ändrad: 14 okt, 2020

Det finns massor att med roliga aktiviteter i Båstad och på Bjäre för barn, ungdomar och vuxna under höstlovet vecka 44 – 26 oktober t o m 1 november 2020.

En mängd aktiviteter arrangeras av kommunen, föreningar och näringslivet runt om i kommunen och det bästa är att alla aktiviteter är GRATIS för barn och unga 6-15 år.

Du kan gå på läskigt pyssel på bibblan, testa dans, turridning, testa padel och gå på fotbollsskola, få en halloweenpysselpåse, köra stigcykling, gå på moppe- och EPAträff, prova på fotbollsgolf, frisbeegolf och vanlig golf, träffa Hasse Andersson i Hasses glada trädgård, prova på friidrott, göra din egen pumpalykta, köra MTB race, testa bågskytte, spela bilspelet F1 med ratt och pedal, gå på skattjakt, prova på gympa, lyssna på Drag Queen Story Hour, gå på bio, prova på skytte, gå på spökrunda och lösa ett spökmysterium.

OBS! Tänk på att många av aktiviteterna behöver man anmäla sig till och de har begränsat deltagarantal.

Är du osäker på om aktiviteten passar dig? Fråga gärna! Kontaktuppgifter hittar du i slutet på alla aktiviteter eller kontakta Teknik och service direkt på tel 0431 – 770 26 eller maila mia.lundstrom@bastad.se.

Vi hoppas att ni får ett roligt och aktivt höstlov!

HÖSTLOVSPROGRAMMET hittar du i högerkolumnen!

Kontakt

Kundcenter
Telefon 0431-770 00

Båstads kommuns kundcenter är din väg in i alla dina ärenden. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!
Mer information

Skicka meddelande till kommunen

Lämna felanmälan

Lämna synpunkter

E-tjänster och blanketter

Besök oss
Vångavägen 2, 269 80 Båstad

Click to listen highlighted text!