Click to listen highlighted text!

God jul och Gott nytt år önskar Båstads kommun

Senast ändrad: 23 dec, 2020 | Corona, Nyhet, Toppnyheter

2020 blev inte riktigt som vi tänkt oss. Det blev ett år där vi många gånger inte kunnat vara tillsammans med våra nära och kära så som vi önskat och där många av våra framtidsplaner har fått läggas undan i väntan på framtiden.

Nu är julen runt hörnet och vi befinner oss fortfarande i en allvarlig situation. Det kommer att bli ett annorlunda julfirande där många av oss kommer att känna saknad och längta efter att få umgås med och få krama om dem som står oss allra närmast. Många av oss kommer att sitta själva under julhelgen, långt bort från en varm famn att hålla om.

Men det finns ljusglimtar även i mörka stunder. Vi har tur som bor på en underbar plats som Bjäre.

Passa på att njuta av naturen, blicka ut över havet i vackra Torekov eller möt morgonen i en av de fina skogarna uppe på Hallandskogen.

Vi har tur som bor på en plats där vi bryr oss om varandra.

I år bryr vi oss extra om alla medmänniskor på Bjäre. Ta dig tid att önska en granne eller den du möter på gatan en god jul.

God jul och Gott nytt år!

En julhälsning från kommunstyrelsens ordförande, kommunfullmäktiges ordförande och kommundirektören

År 2020 börjar gå mot sitt slut. Ett år som minst sagt varit ett annorlunda år och som präglats starkt av covid-19. Tillsammans har vi visat omtanke och följt de råd och rekommendationer som myndigheterna utfärdat. Tack för att du bidragit till att bromsa smittspridningen och för att du än idag håller i och håller ut.

Vi önskar alla medborgare, medarbetare, förtroendevalda och samarbetspartners en god jul och ett gott nytt 2021.

Julkort med texten: God jul och gott nytt år! Önskas Båstads kommuns alla medborgare, medarbetare, förtroendevalda och samarbetspartners. Ett annorlunda år är snart till ända. Tack för att ni håller i och håller ut. Nu ser vi fram emot 2021. Kommunstyrelsens ordförande Johan Olsson Swanstein, kommunfullmäktiges ordförande Thomas Andersson, kommundirektör Charlotte Rosenlund Sjövall.

Click to listen highlighted text!