Click to listen highlighted text!

Fotografi, illustration och grafisk formgivning

Senast ändrad: 13 jul, 2022

Therese Suokas 

Jag heter Therese Berséus Suokas och är barn- och familjefotograf. Jag är dessutom även förskollärare, så man kan säga att barn ligger mig varmt om hjärtat!
Jag anser att varje ålder har sin charm och är värd att föreviga, och att den bästa platsen för detta är utomhus på vårt vackra Bjäre! Att få uppleva varje unik familj och den årstid de gillar bäst är verkligen ett privilegium.

Läs mer om Therese Suokas

Titta gärna in på min hemsida för mer information och bilder, eller hör av dig så pratar vi mer om hur en fotografering skulle kunna se ut för just dig!


Kontakt:
Mejl: info@theresesuokas.se

Anna Nilsson

Anna Nilsson jobbar heltid som konstnär, mestadels illustrativt och grafiskt. Gör serier, posters, illustrationer, beställningsjobb och egna projekt när tid finns.
Anna är medlem i Svenska Tecknare, Illustratörcentrum och i konstgruppen KONSTFORM som är verksam på Bjärehalvön.

Läs mer om Anna Nilsson
  • CV/Representation:
    Illustratör för följande bokserier:
    Kattspionerna på Rosengård av Anja Gatu, utgivna av B. Wahlströms
    Lisen-böckerna av Cecilia Sundh, utgivna av Hegas Förlag
    Monster Monster av Johannes Pinter, utgivna av Egmont Publishing

Kontakt:
Mejl: anna@ida-rebecca.se
Telefon: 0708-341712

Mikaela Nordlund

Jag heter Mikaela Nordlund. Jag är född och uppväxt i Förslöv, men bor nu i Båstad tillsammans med man, två barn, två galna katter och en rätt så feg, men snäll, hund. Min passion har alltid varit att skapa historier. Som illustratör och konstnär har jag alla möjligheter att berätta med hjälp av bilder. Jag är öppen för alla slags samarbeten och jag älskar när det kommer nya utmaningar i min väg.

Johanna Lundqvist Björn

Johanna Lundqvist Björn är formgivare, illustratör och kreatör. Hon jobbar med färgrik, lekfull design, mönster och bokformgivning liksom kreativa helhetskoncept. De varma, leende figurerna är ett av Johannas signum, ett annat är grafiska mönster och bilder. Johanna har formgivit och illustrerat ett tjugotal barnböcker och är producent av egen design. Hon brinner för barns inkluderande och lekfullhet för såväl stora som små.

Johanna är medlem i Svenska Tecknare, Illustratörcentrum och har sin designstudio i Östra Karup.

Click to listen highlighted text!