Click to listen highlighted text!

Drama/teater

Senast ändrad: 9 jan, 2024

Årskurs 3-4
I vår grupp för åk 3-4 får du jobba med olika dramalekar och dramaövningar. Du tränar på att våga mer, samarbeta, improvisera och uttrycka dig på olika sätt med hjälp av både kroppen och rösten. Du får släppa loss din fantasi och ha roligt med nya vänner! Läsåret börjar alltid med att lära känna varandra och bli trygga i gruppen. Under årets gång väver vi in lite mer teater och pjäsarbete.

Årskurs 5-6
I vår grupp för åk 5-6 får du jobba med olika drama- och teaterövningar. Du tränar på att våga mer, samarbeta, improvisera och uttrycka dig på olika sätt med hjälp av både kroppen och rösten. Du får prova på olika roller, släppa loss din fantasi och ha roligt med nya vänner!
Läsåret börjar alltid med att lära känna varandra och bli trygga i gruppen. Under årets gång brukar vi jobba fram en föreställning som spelas för publik. Vi utgår från gruppens önskemål: ibland improviserar vi fram en egen pjäs, ibland utgår vi från ett tema eller arbetar med ett färdigskrivet manus.

Årskurs 7-gymnasiet
I vår grupp för åk 7-gymnasiet får du jobba med olika drama- och teaterövningar. Du tränar på att våga mer, samarbeta, improvisera och uttrycka dig på olika sätt med hjälp av både kroppen och rösten. Du får fördjupa dig i pjäs- och karaktärsarbete och samtidigt ha roligt med nya vänner! Läsåret börjar alltid med att lära känna varandra och bli trygga i gruppen. Under årets gång brukar vi jobba fram en föreställning som spelas för publik. Vi utgår från gruppens önskemål: ibland improviserar vi fram en egen pjäs, ibland utgår vi från ett tema eller arbetar med ett färdigskrivet manus.

Anmälan krävs! Till anmälan

Läsåret 2023/2024 har vi följande grupper:

Årskurs 3-4 Måndagar kl. 16.30-17.30 i aulan på Förslövs skola

Årskurs 5-6 Måndagar kl. 18.00-19.30 i aulan på Förslövs skola

Årskurs 7-Gymnasiet Onsdagar kl. 16.30-18.00 i aulan på Förslövs skola

Läsårstider och lov

Vårterminen 2024 
Terminsstart vecka 3. Terminsslut vecka 24.
Lov
Under loven (höstlov, sportlov, påsklov och sommarlov) är det ingen ordinarie undervisning på kulturskolan


Kursavgifter

Drama/teater, Dans 500 kr/termin

Om samma elev går på två olika ämnen (instrument + gruppaktivitet) får den 25% rabatt för det andra ämnet.

Vi erbjuder även syskonrabatt, om du har fler än ett barn som går på kulturskolan. Rabatten är 25% för det andra barnet, 50% för det tredje barnet och 75% för det fjärde barnet. Meddela om du har fler än ett barn på kulturskolan till florence.rick@bastad.se, så får du syskonrabatt.

Läs också kulturskolans policy, den hittar du här

 

Kontakt

Arbetsrum Drama
0431 – 77447

Dramapedagog
Celia Rossi
celia.rossi@bastad.se

Kontakt

Kulturskolan
0431-77084
Postadress: Box 112, 269 03 Förslöv

Besöksadress: Bokesliden 20
269 71 Förslöv

Skicka meddelande

Click to listen highlighted text!