Click to listen highlighted text!

Sandlyckeskolan F – 6

Senast ändrad: 11 jan, 2022

Sandlyckeskolan, grundskola i Torekov

Sandlyckeskolan – den lilla skolan vid havet i Torekov med de stora visionerna där vi utvecklas tillsammans och lär för livet. En skola där alla känner delaktighet, glädje och stolthet.

 Våra ledord är:

  • Trygghet
  • Respekt
  • Kunskap för livet

Trygghet- Varje elev ska känna framgång och känna sig delaktig och synliggöras som en viktig person.  Med eleven i centrum utgår vi från en helhetssyn på eleverna där skola och fritidshemmet med dess olika kompetenser vävs samman för att skapa en känsla av naturlig samhörighet som får varje elev att känna trygghet och tillit. Många ”Jag kan”-  upplevelser under skoldagen bygger upp självförtroende och får elever att känna stolthet och glädje och en vilja att vara i skolan och att lära mer.

Respekt – Genom ömsesidig  respekt skapar vi ett gott samarbete och goda relationer.Vi  visar hänsyn och känner ansvar för varandra och den gemensamma miljön. I möten mellan elever- personal- föräldrar samarbetar vi och skapar den bästa skolan. En skola där alla får vara unika och olikhet är en styrka. Allas röst är viktig i en demokratisk skola.

Kunskap – Med höga förväntningar på våra elever skapar vi en skolmiljö som stimulerar och utmanar. Den ger alla elever möjlighet att utveckla kunskaper och färdigheter så långt som möjligt efter sin förmåga. I vår skola rustar vi för att ge alla elever den digitala kompetens som behövs nu och i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Sandlyckeskolan
0431-771 90
Postadress: Båstad Kommun Sandlyckeskolan
269 80 Båstad

Rektor
Malin Sahlstrand
0431- 77190
malin.sahlstrand@bastad.se

Kök
0431-77191
asa.kvasjo@bastad.se

 

 

Sjukanmälan av elev

Frånvaro-/sjukanmälan av elev görs via Edlevo app (tidigare Tieto Educations app).

Mer info om Edlevo (länk till sidan)

I appen anmäler ni om det gäller skola, fritids eller hela dagen.

Sjukanmälan ska ha registrerats innan skoldagen eller verksamheten börjar. Du kan bara sjukanmäla ditt barn en dag i taget, idag eller imorgon.

Click to listen highlighted text!