Click to listen highlighted text!

Unikum

Senast ändrad: 27 mar, 2019

Unikum ett bättre sätt att lära

Förskolorna och skolorna i Båstad kommun använder en lärplattform som heter Unikum.
Unikum är en lärplattform som har pedagogiska verktyg och kraftfulla dokumentationsverktyg som hjälper pedagoger i deras arbete och eleven i deras lärprocess.

Unikum är en informationskanal ut till vårdnadshavarna som ska kunna följa vad som händer på förskolorna och skolorna. I Unikum kan också vårdnadshavarna följa sitt barn eller sina barns utveckling och deras lärande från förskolan upp till årskurs 9.

Unikum är ett system som är anpassat för datorer som Mac eller PC, surfplattor som Ipad:s eller andra Android plattor, mobiler som Iphone eller andra Android telefoner.
Unikum har två Appar som man kan ladda ner, den ena appen är Unikums app som är till för elever och pedagoger i skolarbetet. Den andra appen är Unikum Familj finns endast tillgänglig för iOS enheter (Apple) än så länge som är en app som är anpassad till vårdnadshavarna.

 

Inloggningsuppgifter till Unikum för dig som är vårdnadshavare
Inloggningsuppgifter till Unikum tillhandahålls av skolorna och förskolorna. Information om Unikum kan ges av respektive skola och förskola, finns också kommunadministratörer som supportar men främst ska vårdnadshavare vända sig till sin skola eller förskola och deras lokala administratör eller mentor.

För att logga in på Unikum 
Tryck här för att logga in på Unikum

 

 

 

Click to listen highlighted text!