Click to listen highlighted text!

Skola 24

Senast ändrad: 16 okt, 2019

Skola 24 /  Frånvarosystem för skolorna i Båstad kommun

Förskolorna och skolorna i Båstad kommun använder ett frånvarosystem som heter Skola 24.
Skola 24 är anpassat till att vårdnadshavare själva kan logga in och anmäla frånvaro på sina barn, direkt genom telefonen eller genom surfplattan eller datorn.
En vårdnadshavaren kan följa sitt barns eller sina barns frånvaro i Skola 24. Även eleven kan se sin frånvaro, men inte gå in och redigera i systemet eller anmäla sin frånvaro själv. Observera att det är bara vårdnadshavaren och skolans personal som har rättighet att anmäla frånvaro upp till att eleven fyller 18 år.

För att vårdnadshavaren ska kunna logga in på Skola 24 krävs det ett konto som öppnas och skapas med en aktiveringskod som varje skola delar ut. Oftast så sker utdelningen av aktiveringskoderna i början av höstterminen på ett föräldramöte.
Om man har barn på två olika skolor behöver man bara en aktiveringskod då man som vårdnadshavare automatiskt kopplas ihop med sina barn oavsett vilka skolor barnen går på. Vårdnadshavarkontona är individuella.

Skola24 MobilApp ger möjlighet att ta del schema och anmäla frånvaro utan att vara inloggad på en dator. Åtkomst sker via enmobilapp för enheter med Android (telefon eller surfplatta) eller iOS (iPhone, iPod eller iPad).Observera att åtkomst av information i mobilappen är beroende på inställningar för respektive skola, kontakta din skola för mer information.

Logga in på Skola 24 som vårdnadshavare
Tryck här för att logga in på Skola 24 som vårdnadshavare

 

 

Information

Kort sammanfattning om skola 24 för vårdnadshavare

Ladda ner appen

Skola24 MobilApp är kostandsfri för användaren och laddas ner via

  • Play Butik för Androidenheter och
  • AppStore för iOS-enheter (iPhone, iPad och iPod).

Appen hittas enklast genom att söka på Skola24 i respektive appbutik. För att hitta appen på iPad måste man välja Endast iPhone i AppStore när man söker efter appen. Eventuella trafikkostnader kan dock tillkomma för nedladdning och användning beroende på abonnemang.

Click to listen highlighted text!