Click to listen highlighted text!

Erik Lidberg fortsätter som kommundirektör till 2020

Senast ändrad: 4 jun, 2019

Förhandlingsutskottet har fattat beslut om att förlänga anställningen för Erik Lidberg som kommundirektör till och med 31 december 2020. Beslutet togs i enighet för att skapa kontinuitet och ge ledning och verksamheter förutsättningar att fortsätta arbeta långsiktigt framåt med de utmaningar som Båstads kommun står inför. Fackförbunden är eniga med arbetsgivaren kring beslutet.

– Jag är glad över att få fortsatt förtroende. Det har varit spännande och givande att lära känna Båstad och nu ser jag fram emot att bidra till kommunens fortsatta utveckling, säger Erik Lidberg.

Erik Lidberg tillträdde som tillförordnad kommundirektör 1 augusti 2018 och har lång erfarenhet av ledande roller inom såväl privat som offentlig sektor.

– Jag är glad över att de kommande åren få arbeta med Erik i att utveckla Båstads kommun. Vi har ett spännande arbete framför oss med att leda och styra mot goda resultat. Erik kommer att bidra positivt i det arbetet och i vårt kommande arbete med vår vision, säger Johan Olsson Swanstein, kommunstyrelsens ordförande (M).

Kontaktperson:

Johan Olsson Swanstein, kommunstyrelsens ordförande (M)

Telefon: 0431-770 09

Mobil: 073-631 37 76

E-post: johan.swanstein.olsson@bastad.se

Click to listen highlighted text!