Click to listen highlighted text!

Östra Karup

Senast ändrad: 28 jun, 2023

Båstads kommun växer och det här är bara början!

Vid foten av Hallandsåsen strax väster om kyrkan växer ett bostadsområde fram med plats för nya villatomter. Med ett tilltalande läge, nära kommunikationer, rekreation, skola och med kommunens modernaste förskola som närmsta granne, förväntas området bli mycket attraktivt.

Östra Karup är det perfekta valet för den unga, aktiva barnfamiljen med husdrömmar. Förskolan är redan på plats och den som arbetspendlar kan lämna barnen och cykla vidare mot nya stationen.

Tomter till salu

Det finns ett fåtal bokade kommunala tomter i området mellan förskolan och Hallandsåsens sluttning. Om man är intresserad av en tomt men ännu ej hunnit ställa sig i kön, går det bra att anmäla sig här.

När man har tackat ja till en tomt skrivs köpekontrakt för granskning och köparen har två månader på sig för att undersöka alla förutsättningar för att bygga. Om köparen ångrar sig, går erbjudandet vidare till annan person på kölistan.

Mer information om detta och mycket annat hittar du till höger,när du klickar på länken “Frågor och svar”.

Lathund för att köpa tomt

Att köpa villatomt är ett stort och spännande steg och för många en av de största investeringarna i livet. Därför har vi samlat all information du kan behöva i en lathund för att köpa kommunala tomter. Länken hittar du i relaterad information.

Priser

Tomterna har olika priser beroende på storlek. För mer information, kontakta Teknik och service, tel 0431 – 770 00.

Click to listen highlighted text!