Click to listen highlighted text!

Åtgärder vidtas efter brand i Skogslidens kök

Senast ändrad: 4 jun, 2019

Måndagen den 4 mars utbröt en mindre brand som orsakade stora materiella skador i köket på Skogslidens särskilda boende i Båstad. Sanering av köket har påbörjats och beräknas pågå i minst två månader. I direkt anslutning till branden beslutades att Skogslidens måltidsproduktion skulle förläggas till Strandängsskolans kök under tiden som sanering pågår. Åtgärder har vidtagits för att produktion och matdistribution ska fungera under rådande omständigheter. Medarbetarna har gjort en fantastisk insats som trots denna händelse sett till att all måltidsproduktion fungerar.

Information till dig som får mat levererad hem till bostaden

Du som får mat levererad hem till din bostad fortsätter att få det, och den levereras kall. Har du ingen mikrovågsugn, vänligen meddela hemtjänstpersonalen. Kommunen lånar ut en mikrovågsugn till dig. Under perioden som köket håller stängt för reparation levereras endast ett matalternativ. Matsedel kommer månadsvis, med samma goda mat som vanligt. Vi vill även informera om att ett saneringsbolag sanerar för fullt inne i Skogslidens kök, då allt var förstört och fick kasseras. Du kommer inte att bli debiterad för den mat som du i hemvården blev serverad den 5 mars. Detta för att det inte var den ordinarie rätten, men vi ville att du skulle få mat i magen, även om en olycka inträffat i köket. Vi kommer att uppdatera information kontinuerligt.

Alla i köket hälsar och tackar för visad förståelse. Vi kommer att göra allt vi kan för att det ska bli så bra som möjligt.

Click to listen highlighted text!