Click to listen highlighted text!

Senior sport school

Senast ändrad: 30 maj, 2022

Kursen för dig som vill komma ut och röra på dig lite, knyta kontakter, prova på olika aktiviteter och lära dig laga god och nyttig mat tillsammans med andra.

Vi ser ljust på framtiden och hoppas kunna starta upp en kurs hösten 2022. Ett femtiotal seniorer har anmält sitt intresse och står i kö så därför kommer vi inte att ha något informationsmöte inför hösten 2022.

Då du deltar i Senior Sport School kommer du att få möjlighet att prova på olika aktiviteter och medverka i  studiecirkel med fokus på hälsosamt åldrande. Du får även ta del av föreläsningar i skadeförebyggande träning, utbildning i hjärt- och lungräddning och vara med i en praktisk matlagningskurs. Under 12 veckor kommer ni att träffas två gånger i veckan. Ena dagen kommer ni att ha föreläsning eller tematräff och andra dagen kommer ni att ha fysisk aktivitet.

Senior Sport School är en satsning i samverkan mellan Region Skåne, Skåneidrotten och Båstads kommun. Syftet med Senior Sport School är att främja ett gott och hälsosamt åldrande, där vi utgår ifrån de fyra hörnpelarna: social gemenskap, meningsfull sysselsättning, fysisk aktivitet och goda matvanor.

 

 

Samordnare

Pia Ferm
0431-773 78
pia.ferm@akademi.bastad.se

Click to listen highlighted text!