Click to listen highlighted text!

Aktiviteter i Kompetenshubben

Senast ändrad: 27 aug, 2019

Nu är Kompetenshubben i Kunskapscentrum Agardh i full gång igen om ni har missat det. Här finns schema på vad som händer och vem ni får möta:

Måndagar: 

Vill du lära dig svenska? Då träffar ni Emma, vår Studie och yrkevägledare som skriver in er på kurs i svenska (SFI). Ayat sitter också i Kompetenshubben och hjälper till med rådgivning samt språkstöd för arabisktalande.

Tisdagar:

Långöppet till kl 17:30. Har du någon gång tyckt det varit svårt att fylla i blanketter från myndigheter och liknande instanser? Trevlige Micke finns till hands och hjälper till med blankettsupport för den som behöver stöd med det.

Onsdagar:

Emma är tillbaka och hjälper er vuxna som är intresserade på att plugga vidare. Hon kan svara på frågor och även ha vägledningssamtal.

Torsdagar:

Sune är i hubben och han kan bl.a. vara ett stöd för den som vill plugga vidare. JagKan – för dig som upplever psykisk ohälsa och behöver stöd för att studera vidare.

Fredagar:

Fr.o.m. den 6 september har vi numera fredagsöppet! Då finns våra arbetsmarknadscoacher Erik och Manuel på plats varje fredag. Erik och Manuel hjälper till att knyta kontakter mellan arbetssökande och företag.

Mån-tors: Kristina finns på plats och hjälper till med info kring arbete och studier i Båstads kommun, CV support och allmänbildningsfrågor.

Varmt välkomna till Kompetenshubben måndag till fredag kl 13-15!

Click to listen highlighted text!